1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. İş Adamı Yusuf Sevinç Kuruluşlarımızı Ziyaret Etti
İş Adamı Yusuf Sevinç Kuruluşlarımızı Ziyaret Etti

İş Adamı Yusuf Sevinç Kuruluşlarımızı Ziyaret Etti

İlçemiz Ereğli’de Mobilya sektörünün önde gelen kişilerinden Sevinç Mobilya Fabrikası sahibi İş adamı Yusuf SEVİNÇ, Kuruluşlarımız Metro Tv ve Yeni Ereğli Gazetesine ziyarette bulundu.

A+A-

İlçemiz Ereğli’de Mobilya sektörünün önde gelen kişilerinden Sevinç Mobilya Fabrikası sahibi İş adamı Yusuf SEVİNÇ, Kuruluşlarımız Metro Tv ve Yeni Ereğli Gazetesine ziyarette bulundu.

1--008.jpg

Sevinç Mobilya Fabrikası sahibi İş adamı Yusuf SEVİNÇve beraberinde ki çalışma arkadaşlarının da bulunduğu heyet ile birlikte Ereğli Metro Tv Yönetim Kurulu Başkanı, Yeni Ereğli Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve (DHA) Demirören Haber Ajansı Ereğli Temsilcisi Atilla ATMACAYI makamında ziyaret etti. İş adamı hemşerimiz Yusuf SEVİNÇ ziyaretinde, Ereğli’deönümüzde ki süreçte sanayicinin içerisinde bulunduğu sorunların gündeme geldiği buluşmada sanayide yatırım ortamının iyileştirilmesi noktasında Sivil Toplum Örgütlerinin ve Meslek Örgütlerinin önemine vurgu yapıldı. Ereğli sanayicisin içerisinde bulunduğu sıkıntılar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

SEVİNÇ ve ATMACA üst üste seçimlerin yapıldığı bir sürecin 31 Mart yerel seçimleri ile birlikte sona ermesinin sanayi politikalarının ön planda tutulacağı yeni bir döneme işaret edildi. Umarız ki siyasiler ve sanayiciler yapılan toplantılarla bir araya gelerek sanayicilerle istişarelerde bulunularak Ereğli sanayicisinin yaşadığı zorlukların çözülmesi için çaba sarf edilir noktasında ortak görüşe varıldı.

SEVİNÇ ise yaptığı konuşmasında; Sizleri kuruluşlarınızı kurulduğunuz günden bugüne yakınan bizzat takip etmekteyim yapmış olduğunuz haber ve yayınlarla doğru çizginiz ile bizleri bilgilendirmektesiniz,  Bu süreçte bizler gibi sizlerinde zaman zaman zorluklar yaşadığınızı da biliyoruz dedi. Ama bunların geçici olduğunu söyleyen SEVİNÇ, her zaman bizlerin sesi oldunuz sizi ve çizginizi seviyoruz bu çizginizde asla taviz vermeyin ifadelerini kullandı.Daha sonra kuruluşlarımızı çalışma ortamımızı bizzat gezen SEVİNÇ, ATMACAYA teşekkür etti.

ATMACA, Kuruluşlarımıza gelerek bizleri ziyaret eden ve sanayicinin içerisinde bulunduğu sorunların görüşüldüğü ziyarette, Ereğli’de yaklaşık olarak 40 yıldır mobilya sektöründe düzgün, güvenilir bir çizgide ev ve iş yerlerimizi güzelleştirerek hizmet verdiniz, yine olumlu takdir kazanan hizmetleriniz ile kaliteden asla taviz vermeyerek, İlçe halkının haklı olarak güvenini kazandınız ifadeleri kullandı.

ATMACA, yapılan ziyaret nedeniyle iş adamı Yusuf SEVİÇ ve arkadaşlarına teşekkür ederek kendilerine başarılar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.