1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. İŞ ADAMLARI AKHÜYÜK TERMAL TESİS BÖLGESİNİ GEZDİ
İŞ ADAMLARI AKHÜYÜK TERMAL TESİS BÖLGESİNİ GEZDİ

İŞ ADAMLARI AKHÜYÜK TERMAL TESİS BÖLGESİNİ GEZDİ

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu birinci beş yıllık hizmet döneminde başlattığı Akhüyük projesini yeniden hayata geçirerek canlandırma çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Bu kapsamda Başkan Oprukçu Konyalı iş adamlarına yapılan tesisleri gezdirerek 2250 metreye kadar inecek sondaj çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

"AKHÜYÜK'TE BAŞARMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ"

Ereğli’nin turizmini ulusal ve uluslar arası alanda ekonomik kalkınmaya katkı sunmaya hazır hale gelmesi için Ereğli Belediyesi hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Kısıtlı imkanlarla mazeretler ardına sığınmadan ilçenin gelecek yüz yılını inşa edecek projeleri hayata geçirmek için kararlı adımlarla yürüyen Başkan Oprukçu, 2009-2014 yılları arasındaki birinci beş yıllık hizmet döneminin en önemli projesi olan

Akhüyük Termal Suyu’nun yeniden canlandırmanın ve başarmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

eregli-akhuyuk-001.jpg

KONYALI İŞ ADAMLARI TESİSLERİ GEZDİ

8 adet havuzun tamamlanmasının ardından soyunma kabinleri, duş yerleri ve lavabolarında yapılmasıyla Akhüyük Termal Tesisleri özellikle yazın vatandaşlar tarafından ziyaretçi akınına uğruyor. Vatandaşlarından bu hizmeti nedeniyle olumlu tepkiler alan Başkan Oprukçu, İstanbuldan gelen KONSİAD Konyalı Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Kemal Çelik, Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aygın'a Akhüyük'ü gezdirerek 2250 metreye kadar inecek sondaj çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

eregli-akhuyuk-002.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.