1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. İş insanı Halil Ercan’ın babası sonsuzluğa uğurlandı
İş insanı Halil Ercan’ın babası sonsuzluğa uğurlandı

İş insanı Halil Ercan’ın babası sonsuzluğa uğurlandı

Konya’nın Ereğli İlçesinin, bilinen simalarından İş insanı Halil Ercan’ın babası Salim Ercan hayatını kaybetti.

A+A-

Konya’nın Ereğli İlçesinin, bilinen simalarından İş insanı Halil Ercan’ın babası Salim Ercan hayatını kaybetti.

İlçemizin sevilen ailelerinden Ercan ailesinin büyüğü, eğitime verdiği desteklerle tanınan iş insanı, BİL Koleji yönetim kurulu başkanı, geçmiş dönem Ereğlispor yöneticisi ve siyasi kişiliğiyle de tanınan Halil Ercan’ın babası Salim Ercan vefat etti. Ercan’ın ölüm haberi, Ereğli’de ve sevenleri arasında derin bir üzüntüye neden oldu.

Merhum Salim Ercan(78) yaşında olup aslen; Halkapınar’ın Körlü Mahallesi doğumluydu. Şerafettin, Yılmaz, Nimet, Gülüzar, Meryem ve Halil Ercan birlikte 6 çocuk babasıydı.

Merhum Salim Ercan, Ereğli’de ikindi namazına müteakip, Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ereğli Eburderda mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında dualarla toprağa verildi.

Ereğli halkı Ercan ailesini bu acı günlerinde yalnız bırakmadı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Geçmiş dönem belediye başkanlarından Selçuk Bayburt, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş başsağlığı temennisinde bulundu.

Bizlerde Salim Ercan’a Allah’tan rahmet diler, İş insanı Halil Ercan’a, Ercan ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.