1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. İŞ İNSANI ÖZŞENOL’DAN GIDA PAKETİ DESTEĞİ
İŞ İNSANI ÖZŞENOL’DAN GIDA PAKETİ DESTEĞİ

İŞ İNSANI ÖZŞENOL’DAN GIDA PAKETİ DESTEĞİ

Ereğlili yardımsever iş insanı Mustafa Özşenol yine geleneği bozmadı.

A+A-

Konya’nın Ereğli İlçesinde, Ereğlili yardımsever iş insanı Mustafa Özşenol yine geleneği bozmayarak yardıma muhtaç vatandaşlarımıza, Muhtarlar aracılığıyla 3000 adet gıda paketi dağıtarak onları unutmadı.

İçerisinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayı nedeniyle, Ereğli’nin yetiştirdiği önemli iş insanlarından ve yardım severliğiyle bilinen, İstanbul’da iş hayatını sürdürmekte olan eğitime verdiği desteklerle bilinen, Harita Mühendisi iş insanı Mustafa Özşenol bu yılda aralıksız olarak sürdürdüğü yardımlarına yine devam etti.

İş insanı Özşenol ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı, bu mübarek ramazan ayında, her yıl olduğu gibi bu yılda gıda desteğinde bulundu. İstanbul’da iş hayatına devam eden Mustafa Özşenol, eğitime ve öğrencilere verdiği destelerle, yardıma muhtaç dar gelirli ailelere ve ibadethanelere verdiği desteklerle her daim hatırlanan, Hemşerimiz Mustafa Özşenol yine geleneği bozmadı. Babası İbrahim Özşenol’un hayrına, Ereğli’de 3000 adet yardım paketini her yıl olduğu gibi ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam eden Özşenol, yine yardım geleneği sürdürdü.

Ereğli’de Yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında örnek bir uygulama gerçekleştiriyor. Destekleri dolayısıyla iş insanı Mustafa Özşenol, ilçe halkının takdirini kazanırken, yardım paketlerinin vatandaşlarımıza ulaştırılmasına katkı veren geçmiş dönem muhtarlarından İbrahim Yurttaş’ı ve İş insanı Mustafa Özşenol’u kutluyor ve hayırlarını, Allah kabul etsin diyoruz.

dsc-3684-001.jpgdsc-3657-002.jpgdsc-3658-001.jpgdsc-3659-001.jpgdsc-3663.jpgdsc-3670.jpgdsc-3672-001.jpgdsc-3675.jpgdsc-3680.jpgdsc-3696.jpgdsc-3692.jpgdsc-3690-001.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum