1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. İŞKUR ve KOMEK Protokol İmzaladı
İŞKUR ve KOMEK Protokol İmzaladı

İŞKUR ve KOMEK Protokol İmzaladı

Ereğli İşkur Hizmet Merkezi , Ereğli, Karapınar ve Emirgazi Komek işbirliği ile Girişimcilik kursu eğitimleri düzenlemek için protokol imzaladı. Protokol Ereğli İşkur Müdürü Sait EKER, Ereğli Komek Müdürü Murat CANDAN,

A+A-

EREĞLİ İŞKUR & EREĞLİ, KARAPINAR VE EMİRGAZİ KOMEK İŞBİRLİĞİ İLE GİRİŞİMCİLİK KURSU EĞİTİMLERİ PROTOKOLLERİ İMZALANDI.

Ereğli İşkur Hizmet Merkezi , Ereğli, Karapınar ve Emirgazi Komek işbirliği ile Girişimcilik kursu eğitimleri düzenlemek için protokol imzaladı. Protokol Ereğli İşkur Müdürü Sait EKER, Ereğli Komek Müdürü Murat CANDAN, Karapınar Komek Müdürü Ali TUNA,Emirgazi Komek Müdürü Zeliha ÇANAKCI tarafından imzalandı. Protokol gereği Ereğli de 75 kişilik Eğitimin başvuruları 09-20 Ekim ve 17-27 Kasım tarihleri arasında,  Karapınar eğitimi başvurusu 20 Ekim-03 Kasım  Tarihleri arasında ve Emirgazi eğitimi başvurusu 01-11 Aralık tarihleri arasındaİşkur Hizmet Merkezi ve Komek Merkezlerine yapılacaktır.

Eğitimlerin mülakatları;

Ereğli deki eğitimler için 24 Ekim 2017 ve 29 Kasım 2017, Karapınar daki eğitim için 8 Kasım 2017 ve Emirgazi deki eğitim için 14 Aralık 2017 tarihlerinde ilgili Komek Merkezlerinde gerçekleştirilecektir.

                Bölgemizin kalkınması işsizliğin azaltılması, ticari faaliyetlerin artması amacı ile düzenlenen girişimcilik eğitimleri sonunda kursu tamamlayan kursiyerler 50 bin TL KOSGEB’in hibe desteğinden faydalanarak kendi işyerini açma imkanına sahip olacaklardır.  Erkek girişimcilerde yapılan harcamanın %60’ı Bayanlarda ise %80 ‘i faturalandırılmak şartı ile Kosgeb tarafından hibe olarak ödenecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.