1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. İşsizlik Sorununu Biz Çözeceğiz!
İşsizlik Sorununu Biz Çözeceğiz!

İşsizlik Sorununu Biz Çözeceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar seçim çalışmalarını Aydınlar Mahallesini ziyaret ederek sürdürdü.

A+A-

Umut Akpınar Aydınlar Mahallesinden Seslendi 

İŞSİZLİK SORUNUNU BİZ ÇÖZECEĞİZ!
Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar seçim çalışmalarını Aydınlar Mahallesini ziyaret ederek sürdürdü.
Eşi ile birlikte esnafları ve evleri tek tek gezen Umut Akpınar vatandaşlardan desteklerini istedi.
Başkan Adayı Akpınar mahallenin sorunlarına ilişkin yaptığı açıklamada; “Kıymetli hemşerilerim, Aydınlar Mahallemizdeyiz. Mahalle sakinlerimizi ve tüm hemşerilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Buradan Aydınlar Mahallesi sakinlerimize sesleniyorum. Mahallemizin ihtiyaçlarını biliyoruz. Göreve geldiğimizde öncelikli olanlardan başlayıp sorunların hepsini tek tek çözeceğiz.
Mahallemizin ulaşım sorunu var, toplu taşıma araçları çok aralıklı geçtiği için bir mahalle sakinimiz hastaneye gitmekte bile zorluk yaşıyor! Otobüs, dolmuş yolları başta olmak üzere ara yolların ve caddelerin asfaltlanması sorunu var. Bunları çözeceğiz.
MAHALLE HALKINA YARAŞIR PARKLAR YAPACAĞIZ
Yaşlılarımızın, gençlerimizin arkadaşları ile sohbet edeceği, ailelerimizin çocuklarının elinden tutup vakit geçirebileceği, dinlenebileceği şehrimize yakışan bir park yok. Size söz! Mahallemize mahalle halkına yaraşır parklar yapacağız. Semt pazarına gitmede yaşanan zorlukları biliyoruz, mahallemize semt pazarı kuracağız. 
İMAR SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ. MAHALLE SAKİNLERİMİZİN MAĞDURİYETLERİNİ GİDERECEĞİZ.
İmar sorunları var, onları çözeceğiz. hastane yolu üzerinde kat yoğunluğu 7-8 kat imarlı, biraz içeri doğru gidince kat yoğunluğu iki kata düşüyor. Hastane yoluna paralel açılması gereken yollar açılmadığı için de imarda kat yoğunluğunu artırmıyorlar. 
Nasıl ki gördüğünüz hastane yolunu açıp, buraların cazibe merkezi olmasını sağladıysak, göreve geldiğimizde öncelikle Mehmet Akif Okulu’nun önünden Adana Yolu üzerindeki TÜV Kavşağına kadar olan doğu yolu ile, yine Mehmet Aktif’ten Karaman Yoluna kadar olan batı yolunu açacağız. Kat yoğunluğunu 7-8 kata çıkaracağız. mahalle sakinlerimizin mağduriyetlerini gidereceğiz.
şehrimizde ve mahallemizde yaşanan en büyük sorunlardan bir tanesi de işsizlik. işsizlik konusunu samimiyetle ele alacağız. İş arayan ile işvereni buluşturacağız. Şehrimize gelecek yatırımların önündeki engelleri kaldıracağız. Gelen yatırımları arazi yok diye başka şehirlere gönderenlere inat, organize sanayi bölgesine yeni fabrikaların açılmasını sağlayacağız. İşsizlik sorununu ortadan kaldıracağız.
SAYIN OPRUKÇU BELEDİYENİN 650 MİLYON LİRA ÖZEL BANKALARA BORCU VAR MI YOK MU? AÇIKLAYIN!
Kıymetli hemşerilerim buradan Sayın Oprukçu’ya soruyorum! Şehrimizde bu kadar işsiz gencimiz varken, siz organize sanayi bölgesinden yer isteyen fayans fabrikasına yer vermediniz gitti, Tarım Kredi Kooperatifi Yem Fabrikasına yer vermediniz Çumra’ya gitti, salça fabrikasına ve daha organizeden yer alıp fabrika açmak isteyen 107 firmaya yer göstermediniz? 
Bunca boş arsa varken, yapılan fabrika binaları patates soğan deposu olarak kullanılırken, yatırım yapmak isteyen onca firmaya neden yer vermedin? Yatırımcıların önüne hangi engelleri koydunuz? Organize sanayi bölgesindeki boş arsalar kimin ya da kimlerin? Çıkın açıklayın!
Sayın Oprukçu Akhüyük’te, Adabağ’da belediyenin milyonlarca lirasını harcadın sonuç alamadın! Ama Aydınlar Mahallesinde açılması gereken yolları açmadın! Neden? Mahalle sakinlerinin dinlenebileceği, komşuları ile bir arada oturabileceği, bir park yapmaya gücünüz yetmedi mi? neden yapmadınız çıkın milletimize açıklayın!
Sayın Oprukçu şeffaf olun! 
Belediyenin 650 milyon lira özel bankalara borcu var mı yok mu? Açıklayın! 
Kıymetli hemşerilerim Sayın Oprukçu’dan sorularımıza cevap vermesini istiyoruz. Belediye Başkanı’nın sizlere karşı sorumluluğunu yerine getirmesini bekliyor ve istiyoruz. Sizde bir düşünün bir Belediye Başkanı bunca soruya neden cevap vermez!” ifadesini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.