1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. İstanbul’da Ereğli Rüzgarı
İstanbul’da Ereğli Rüzgarı

İstanbul’da Ereğli Rüzgarı

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Konya Günleri Fuarı’nda Ereğli Belediyesi kurduğu stantla yerini aldı.

A+A-

8-003.jpeg9-006.jpeg10.jpegEreğli Belediyesi standı 4 gün boyunca İstanbullular, İstanbul’da yaşayan Konyalı ve Ereğlili vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Stantta bulunan Ereğli’nin patentli ürünlerinden Beyaz Kiraz Reçeli, Siyah Havuç, Koyun Yoğurdu’nun yanı sıra peynir, gofret ve Ereğli Belediyesi Saraciye Atölyesi’nde yapılan deri çantalar vatandaşlarca beğenilerek takdir topladı. Ereğli Belediyesi standını MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, KONSİAD Başkanı Kemal Çelik ile çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımlarıyla gerçekleştirilen açılış programına katılan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Konya’mızın, Ereğli’mizin tanıtımının gerçekleştirildiği bu anlamlı fuarda Ereğli Belediyesi olarak yerimizi almanın mutluluğunu ve onurunu yaşadık. Ereğli’mizi her platformda tanıtmak bizim kıymet verdiğimiz hizmetlerin başında geliyor. Patentli ürünlerimiz, Belediyemizin Saraciye Atölyesi üretimleri ve yöresel lezzetlerimizle vatandaşlarımızı buluşturmak noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fuarda bulunan stantların içerisinde en fazla ilgiyi gören stant olmak da bizi ziyadesiyle mutlu etti. Teşriflerinden dolayı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız, hemşerimiz Sayın Murat Kurum’a ve standımızı ziyaret eden MHP Konya İl Başkanımız Sayın Remzi Karaarslan, KONSİAD Başkanımız Sayın Kemal Çelik, İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz ve İstanbullu vatandaşlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

1-031.jpeg2-027.jpeg3-021.jpeg4-013.jpeg5-016.jpeg6-007.jpeg7-011.jpeg11.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.