1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. İSTİKLALE VE HÜRRİYETE AŞIK BİR MİLLETİN BÜYÜK ZAFERİ: 30 AĞUSTOS
İSTİKLALE VE HÜRRİYETE AŞIK BİR MİLLETİN BÜYÜK ZAFERİ: 30 AĞUSTOS

İSTİKLALE VE HÜRRİYETE AŞIK BİR MİLLETİN BÜYÜK ZAFERİ: 30 AĞUSTOS

MHP Ereğli ilçe Başkanı Av. Musa Yılmaz’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı yayımladı.

A+A-

30 Ağustos, ülkemizi dört bir yandan kuşatmış, üzerimize üşüşmüş, işgalcilere başkumandan, Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün son ve kesin darbe planı, istiklalimize düşmanlık edenleri Anadolu'dan çıkarmak için gerçekleştirilen büyük harekat ve zaferdir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Büyük zaferler, yalnızca büyük milletler tarafından kazanılabilir.” veciz sözü Türk milletini özetleyen bir sözdür.

26 Ağustos’ta Kocatepe’den verilen ilk emirle, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da zafer gerçekleşmiş, 9 Eylül’de işgal orduları denize dökülmüştür.

Tarihi zaferlerle dolu olan büyük Türk milleti için Ağustos ayı mühim bir aydır. Bu kutlu zaman diliminde, aziz milletimizin tarihe damga vurmuş nice destan ve kahramanlıkları mevcuttur.

Büyük Türk milleti tarihin her safhasında vakar ve mücadelesiyle sarsılmaz bir bütünlük gösterdiği için başarılı olmuştur.

Atalarımızdan aldığımız bu emanete sahip çıkma kararlılığına tüm alanlarda yeni zaferlerle yeni Türkiye yüzyılına damga vurmak istiyoruz.

Tarihe karşı gıpta edilecek bir mesuliyeti omuzlayarak, timsaline ender rastlanır bir önderlik gösteren Başkumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Milli Mücadele’nin her adımında destanlaşan kahramanlarımıza, aziz şehitlerimize ve kahraman ecdadımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın zaferi 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ni kutluyor, milletimize ebedi saadet ve selamet diliyor, birliğimizin ve milli bekamızın daim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Bunun yanında, Üretken belediyecilik anlayışını sosyal ve kültürel faaliyetlerle pekiştirerek, farklı bir çerçeve katan Ereğli Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Oprukçu’nun, Zafer Bayramımızın coşkusunu hemşehrilerimiz ile paylaşmak için, 30 Ağustos Çarşamba günü Yunus Emre Meydanı’nda saat 20.00'da gerçekleştirilecek olan, 3 ALP ve Nazlı Öksüz sanatçılarının Anadolu eşsiz ve efsane nağmelerini seslendirdiği konsere tüm partililerimizi ve hemşehrilerimizi bekliyorum.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

3d46f6fc-2429-45ab-b04d-f339dcf2bd0a.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.