1. HABERLER

  2. HALKAPINAR

  3. İvriz Barajı'nda Balık Tutma Keyfi
İvriz Barajı'nda Balık Tutma Keyfi

İvriz Barajı'nda Balık Tutma Keyfi

Halkapınar İlçesi'ndeki İvriz Barajı'nda hafta sonu ile birlikte çok sayıda kişi hafta sonlarını balık tutarak geçiriyor.

A+A-

İvriz baraj gölü hafta sonu nedeniyle Ereğli, Halkapınar ve Bölgemizden çok sayıda amatör balıkçıların akınına uğruyor. Oltaları ile barajın yolunu tutanlar yanlarında semaver götürmeyi de ihmal etmiyor. Olta ile balık tutan vatandaşlarımız ise İvriz baraj gölünün balık sever ve olta balıkçığı hobisi olanlar açısından bulunmaz bir nimet olduğunu belirtti. Arkadaşları ve çocuklarıyla birlikte her hafta sonu balık tutmak için baraj sahasına gelen olta balıkçıları şu ifadeleri söyledi.

Oldukça güzel bir ortam ve hava var. Arkadaşlarımızla birlikte hafta sonunu böyle hoş bir ortamda değerlendirmeye çalışıyoruz. Semaverde çay demliyor, 'Ya çıkarsa' diye oltaları suya atıyoruz. Baraj gölü oldukça manzaralı tam bir doğal cennet. Çevrede balık lokantaları da açılırsa turizme hareket katacağını söyleyen olta balıkçıları, balıkçılık zevkli bir iş, balık oltaya takılınca o zil sesi bizi heyecanlandırıyor dedi. İvriz baraj gölü bölgeye çok kişiyi çekerek bölgenin tanıtımına katkı yapıyor dedi. Bizlerde hafta sonları oltayla balık tutmanın keyfini çıkarıyoruz diyen balıkçılar, yaptıkları çağrıda ise sağlık adına; Kahvehane köşelerinden, bilgisayar başından ve hareketsiz hayattan uzak durmak için herkesi buraya davet ediyoruz dediler.

dsc_0668.jpgdsc_0655.jpgdsc_0671.jpgdsc_0647.jpgdsc_0660.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.