1. HABERLER

  2. İvriz Yolunda Kumlama Yapılıyor

İvriz Yolunda Kumlama Yapılıyor

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kanalizasyon alt yapı çalışmalarının tamamlandığı İvriz yolu Yazlık Köyü civarındaki yollarda...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kanalizasyon alt yapı çalışmalarının tamamlandığı İvriz yolu Yazlık Köyü civarındaki yollarda kumlama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Ereğli Belediyesi Fen İşleri ekipleri, İvriz yolu üzerinde bulunan Yazlık Köyü mevkii ile yeni yapılan otel civarındaki bölgede gerçekleştirilen kanalizasyon alt yapı çalışmaları sonrası yollarda kumlama çalışması yapıyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, alt yapı çalışmaları tamamlanan merkeze bağlı köylerin yollarında bakım ve kumlama çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.

Başkan Oprukçu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ereğli’de hemen her alanda belediyecilik hizmetini kentin genelinde uyguladık ve uygulamaya devam ediyoruz. Alt yapısı tamamlanan bölgelerde yol yapım ve kumlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Ereğli’de hizmetin girmediği tek bir sokak bırakmama kararlılığımız hala devam ediyor. Önümüzdeki dönemde köylerimizin tamamında köyiçi yollarının bakımı gerçekleştirilecek” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.