1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. İzzetoğulları tarımdan tarım sektörüne önemli bir hizmet daha
İzzetoğulları tarımdan tarım sektörüne önemli bir hizmet daha

İzzetoğulları tarımdan tarım sektörüne önemli bir hizmet daha

Ereğli İlçesinde faaliyet gösteren İzzetoğulları tarımdan, tarım sektörüne önemli bir hizmet daha, bayiliğini yapmış olduğu ‘ARVİNA-M’ ve ‘MULTIFLOVER’ ile üreticiye önemli bir destek sunuyor.

A+A-

Konya’nın Ereğli İlçesinde ve Bölgemizde ilçe tarımına ve sektöre sunulan hizmetlerle adından ilçemizde söz ettiren İzzetoğulları Tarım ve Hayvancılık sahibi İş insanları Seyhan Erkol, Ayhan Erkol ve Yavuz Selim Erkol tarafından tarım alanındaki başarılı çizgisi ve verdiği güven ile çiftçiye sunmuş olduğu çalışmalarla adını duyurmaya devam ediyor.

ARTIK, ÇİFTÇİNİN YÜZÜ GÜLECEK!

MULTIFLOVER (Çok Çiçek, Çok Polen ve Çok Verim) Slogonu ile üreticinin yanında oluyor.

Ziraat mühendisi Alper Karaçoban açıklamasında; MULTIFLOVER, özel formülü sayesinde tatbik edildiği bitkinin iletim sistemine hızla girerek bitkinin çinko, bor, molibden eksikliğini giderir. Bu iz elementler sayesinde tatbik edildiği bitkilerin klorofil sentezini, çiçeklenmeyi ve meyve bağlamayı teşvik eder. Döllenmeyi, çiçek ve meyve tutumunu sağlar. Dolayısı ile daha bol meyve ve sebze oluşmasını sağlar. Ufak beyaz çiçek sayısını azaltır. Üst üste uygulamalarda, Hücre bölünmesi ve gelişimini hızlandırarak vejetatif büyümeyi teşvik eder.

Hızlı vejetatif büyüme bitkilerin gelişmesini hızlandırır, büyümelerine yardımcı olur. Erken döl tutumu yaptırdığından erkencilik sağlar. Bitkilerin fotosentez yeteneğini artırır dedi.

Suda Çözünür Çinko (Zn)1,5, Suda Çözünür Bor (B), %0,3, Suda Çözünür Molibden (Mo) %0,2 olduğunu belirtti.

İzzetoğulları Tarım ve Hayvanlık sahibi İş insanı Seyhan Erkol ise şu ifadelere yer verdi.

ARVİNA-M’ İçerisindeki 17 yağ asidinin karışımı ile bitkinin savunma mekanizmasını arttırarak ve uyararak vede sistemik etkisi sayesinde her türlü mantari hastalığı yüksek koruyucu ve tedavi edici etkisi vardır.

‘ARVİNA-M’ Organik bir gübredir. Toprakta bulunan yararlı mikroorganizmaların yaşaması için gerekli olan karbon seviyesini artırır dedi.

Toplam organik madde%25, Organik karbon %10, Suda çözünür potasyum oksit (K 20) %4, Toplam azot (N) %1 Ph aralığının ise 2-4 olduğunu ifade etti.

İzzetoğulları Tarım ve Hayvancılık Alparslan Mahallesi Ercan Solak Caddesi üzeri, Ereğli Belediyesi Buzhanesi karşısında bulunan adreste ilçe ve bölge halkına hizmet sunmaktadır.

İrtibat tel; 0536 876 64 08 - 0530 402 97 42

seyhan-erkol.jpg

seyhan-erkol-izzetogullari-tarim.jpg

izzetogullari-tarim.jpg

karapinar-akoren.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.