1. HABERLER

  2. Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor!...

Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor!...

Ereğli Jandarma ekipleri geçtiğimiz (13 Mart 2015) gün saat 22.00 sıralarında Ereğli – Çakmak Jandarma Karakolu devriye gezdiği sırada 1500 litre kaçak...

A+A-

Ereğli Jandarma ekipleri geçtiğimiz (13 Mart 2015) gün saat 22.00 sıralarında Ereğli – Çakmak Jandarma Karakolu devriye gezdiği sırada 1500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Yeniköy mevkiinde bulunan ve 2013 yılında kaçak akaryakıt satışından dolayı faaliyeti durdurulan bir akaryakıt istasyonuna araçların sürekli giriş – çıkış yaptıklarının görülmesi üzerine Jandarma operasyon başlattı.Yapılan operasyonda petrolde park halinde olan bir kamyonun kasasında yakıt pompası düzeneği olduğu ve pompadan alınan bir hortum ile akaryakıtın, petrolün akaryakıt tanklarına boşaltılmaya hazır vaziyette olduğu tespit edildi.

Jandarmanın kamyonda yaptığı incelemede kamyonun kasasındaki iki adet tankın içerisinde 1500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Ele geçen malzemeler muhafaza altına alınırken kamyonda bulunan şüpheli M.E.K adlı şahıs ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Jandarma tarafından soruşturma devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.