1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. JANDARMA KAYIP ÇOCUĞU DOMATES TARLASINDA BULDU
JANDARMA KAYIP ÇOCUĞU DOMATES TARLASINDA BULDU

JANDARMA KAYIP ÇOCUĞU DOMATES TARLASINDA BULDU

Ereğli'de kaybolduğu belirtilen İbrahim Süleyman adlı 3 yaşındaki küçük çocuğu bir gün sonra, Jandarma'ın yaptığı titiz çalışma sonrasında mutlu sona ulaşıldı

A+A-

Olay, Konya'nın Ereğli İlçesi Zengen Mahallesinde meydana geldi. 4 Eylül 2020 tarihinde saat 17,00 saatlerinde yaşanan olay'da, Mevsimlik tarım işçilerinin barındığı çadırların kurulduğu alanda, oynarken kaybolan ve kendisinden dünden beri haber alınamayan, Suriye uyruklu İbrahim Süleyman adlı 3 yaşındaki küçük çocuğun bulunması için Jandarma ekipleri yoğun bir şekilde can siper hane arama çalışması başlattı.

Bölgede yapılan dron ve Jandarma köpeğinin de katıldığı arama çalışmalarına, Afad, çok sayıda Jandarma, çocuğun yakınları ve mevsimlik tarım işçileri katıldı.

Suriye uyruklu kayıp çocuk, İbrahim Süleymanı arama çalışmalarında jandarma ve AFAD ekipleri tarafından geniş bir alan kılı kırk yararak karış karış arama çalışmalarını sürdüren ekipler dağ taş demeden bölge genelini tamamıyla taradı. Yapılan aramalarda kayıp çocuğun izine jandarma köpeği domates tarlasında buldu. Burasının oldukça geniş bir alan olması nedeniyle, jandarma domates tarlasında dron ile arama çalışması başlattı. Jandarmanın yaptığı arama çalışmasında kayıp çocuk domates fidelerinin içerisinde bulundu.

Kayıp çocuğun ailesinin mutluluğu gözlerinden okunurken, çocuğun ailesi Jandarma ekiplerine teşekkür etti.

kayip-cocuk.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.