1. HABERLER

  2. Jandarma’dan 2 Ayrı Hırsızlık Olayı Zanlılarına Darbe

Jandarma’dan 2 Ayrı Hırsızlık Olayı Zanlılarına Darbe

Ereğli Jandama Bölük Komutanlığı ekipleri sorumluluk sahasında içerisinde olan hiç bir olumsuzluğa göz açtırmıyor.Geçtiğimiz günlerde 01 Ekim 2014...

A+A-

Ereğli Jandama Bölük Komutanlığı ekipleri sorumluluk sahasında içerisinde olan hiç bir olumsuzluğa göz açtırmıyor.

Geçtiğimiz günlerde 01 Ekim 2014 Günü Tatlıkuyu Mahallesinde Hikmet G. ait sulama borularının tarladan çalınmasıyla ilgili meydana gelen hırsızlık olayında G.M isimli şüpheli çaldığı boruları 3000.00 TL. sattığı edinilen bilgiler arasında olurken, Jandarma ekiplerinin istikbari çalışmaları sonucunda zanlı G.M yakalanarak göz altına alınırken soruşturma ise devam etmektedir.

Diğer bir hırsızlık olayı ise 06 Ekim 2014 tarihinde Belceağaç ve Orhaniye Mahallesinde meydana geldi. Adem K. ait evde meydan gelen hırsızlık olayında Elektronik eşya diz üstü bilgisayar ve ziynet eşyası altın çalan zanlılar M.T ve B.T isimli şahıslar çaldıkları eşyaları bilgisayarcıya sattığı tesbit edilirken, Jandarmanın yapmış olduğu çalışma sonucunda zanlılar ele geçirildiler.

Ele geçen şüphelilerin daha önceden sabıkalı olduğu ise edinilen bilgiler arasında olurken. Her iki hırsızlık olayıyla ilgili jandarmanın başarılı çalışmaları ise İlçe Halkına güven verirken vatandaşın takdirini kazandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.