1. HABERLER

  2. Jandarmadan Anlamlı ve Örnek Davranış!...

Jandarmadan Anlamlı ve Örnek Davranış!...

Konya İl Jandarma Komutanlığının Sen de Kan Ver Sen de Hayat Kurtar sloganı çerçevesinde, jandarma vatandaş iş birliği ile gerçekleşen kan bağışında,...

A+A-

Konya İl Jandarma Komutanlığının Sen de Kan Ver Sen de Hayat Kurtar sloganı çerçevesinde, jandarma vatandaş iş birliği ile gerçekleşen kan bağışında, Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığında kan bağışı kampanyasında bulunuldu.

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı binasında düzenlenen kan bağışına bölük komutanı Uğur Efe ve vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği kampanyaya, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli de kan bağışına katılarak destek verdi.

 

Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Efe, kan bağışında bulunan  vatandaşlara hitaben yaptığı bilgilendirme konuşmasında, “Kan bağışı hayat kurtarır. Allah o günleri kimseye göstermesin ama, Bir gün hepimiz bir ünite kana muhtaç olabiliriz. Bu yüzden, acil kan ihtiyacı olanlara ulaştırılması için düzenlediğimiz bu kan bağışı kampanyasına olan ilginizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İl Jandarma Komutanlığımız bugüne kadar 9 ilçede bu kampanyayı düzenledi. Onuncu olarak da Ereğli’de düzenliyoruz” dedi.

Jandarma Komutanlığında düzenlenen kan bağışı kampanyasında Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Efe de kan verdi.

Konya İl Jandarma Komutanlığının düzenlediği kan bağışı kampanyası çerçevesinde bugüne kadar Konya’nın 9 ilçesinde er, erbaş ve vatandaşlardan tolplam 964 ünite kan toplandığı öğrenilirken, kampanyanın ileriki günlerde de Sarayönü, Kulu ve Karapınar ilçelerinde devam edeceği bildirildi.

 

Snapshot001 Snapshot004

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.