1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. JANDARMADAN ASAYİŞ VE TRAFİK UYGULAMASI
JANDARMADAN ASAYİŞ VE TRAFİK UYGULAMASI

JANDARMADAN ASAYİŞ VE TRAFİK UYGULAMASI

Ereğli İlçe Jandarma komutanlığı Asayiş ve Trafik ekipleri vatandaşların güvenliği için gece gündüz uygulamalarını sürdürüyor.

A+A-

Ereğli İlçe Jandarma komutanlığı Asayiş ve Trafik ekipleri vatandaşların güvenliği için gece gündüz uygulamalarını sürdürüyor.

İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı asayiş ve trafik timleri tarafından vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla şehir içi ve şehirlerarası karayollarında denetimler gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde değişik suçlardan aranan kişiler ile trafik yönünden kusuru bulunan araçlar yakalanarak trafikten men edildi.

adb0746f-68ba-4aea-8a53-b3e087fd1f0f.jpg

Türkiye Güven ve Huzur Uygulaması kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı Aşayiş ve Trafik ekipleri Konya Adana, Adana Konya ve Adana Aksaray karayolu üzerinde kontrollerine aralıksız devam ediyorlar. Jandarma Aşayiş ve Trafik ekipleri yaptıkları kontrollerde sürücülerin güvenli seyahat edebilmeleri için trafik kurallarını hatırlatarak sürücülere uyarılarda bulunuyor, araçlardaki eksik evrak ve trafik ihlalleri durumunda ise cezai işlem uyguluyorlar.

d6efd712-db52-497a-8a5c-eeb0405162cd.jpg

Amaç halkın huzur ve güveni adına yapılan bu uygulamalar ise vatandaştan teşekkür kazanıyor.

Bizlerde gece gündüz demeden yağmur altında yapılan bu uygulama çalışması dolayısıyla halkın can ve mal güvenliğini koruyan, halka güven veren ve gözlerini budaktan esirgemeyen jandarma ekiplerinin kutluyor ve Allaha emanet olun diyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.