1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Jandarmadan okul servislerine sıkı denetim
Jandarmadan okul servislerine sıkı denetim

Jandarmadan okul servislerine sıkı denetim

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı, Trafik Timlerince, öğrencilerin huzurlu ve güvenli seyahatleri için okul servisleri üzerinde uygulama yapıldı.

A+A-

Yapılan uygulamada şartlarını yerine getirmeyen servis araçları trafikten men edildi.

Konya’nın Ereğli İlçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı, Trafik ekipleri ilçe genelinde okul servislerine yönelik uygulamada bulundu. Yapılan denetimlerde, sürücü ve araçlara ait belgelerin yanı sıra, özelliklerine göre araçlarda bulundurulması zorunlu olan emniyet kemerleri, ilkyardım çantası, yangın söndürme cihazı, okul taşıtı yazıları ile kırmızı ışıklı dur levhaları kontrol edildi.

Bu kapsamda, icra edilen çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik, okul servis araçları özel trafik denetiminde; çok sayıda okul servis aracı kontrol edildi. Trafik kanunu ve okul servis araçları hizmet yönetmeliği kapsamında yapılan denetimlerde, eksiği bulunan araçlara idari para cezası uygulandı.

Jandarma Trafik ekiplerince yapılan denetimlerde; geleceğimizin büyüklerinin can güvenliği adına, güvenli bir şekilde seyahatlerini sağlamak için her daim yollarda olacakları belirtilirken, denetim ve kontrollere yoğun şekilde devam edileceği öğrenildi.

Jandarma trafik timlerinin güven veren çalışmaları öğrenci velilerinden ve öğrencilerinden teşekkür kazanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.