1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Jasat ekipleri Ereğli'de çalınan İnekleri Urfa'da yakaladı
Jasat ekipleri Ereğli'de çalınan İnekleri Urfa'da yakaladı

Jasat ekipleri Ereğli'de çalınan İnekleri Urfa'da yakaladı

Hayvan Hırsızları Jandarmanın Takibi Sonucu Şanlıurfa'da Yakalandı.

A+A-

Ereğli Jandarma ekiplerinin titiz ve başarılı çalışmaları sonuç verdi.

Geçtiğimiz günlerde, Ereğli ilçesi Beyören Mahallesi Deveağıl Yaylasında bulunan Tayyar K. ye ait içerisinde 70 adet büyükbaş hayvanın bulunduğu ahırın duvarı 06.03.2020 tarihinde balyoz ile yıkılmak suretiyle içeriden 10 adet büyükbaş hayvan çıkarılmış ve hayvanları 3 km uzağa götüren Hayvan hırsızları 7 adet büyükbaş hayvanı araca yükleyerek kaçmışlardır.

Sabah ahıra giden Tayyar T. Hayvanlarının çalındığını Jandarmaya bildirmiştir.

JASAT DEDEKTİFLERİNDEN MUHTEŞEM ÇALIŞMA

Ereğli ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve JASAT Dedektiflerince yapılan araştırma sonucunda hayvanların 63 ABM 517 plakalı araç ile çalındığı tespit eden ekipler, aracın Şanlıurfa ilinden Diyarbakır iline gittiğini tespit etti. Daha sonrasında ise çalınan hayvanları JASAT Dedektifleri Siverek ilçesinde ele geçirdi.

Ereğli Zengen Jandarma Karakolu ve JASAT ekipleri Şanlıurfa ili Siverek ilçesine giderek bulunan hayvanları sahibi Tayyar T.ye teslim ettiler.

Hayvan hırsızlığını karışan 63 ABM 517 plakalı araçta bulunan şüpheli İsmail Y (32) ve Mehmet Ş.(29) ile Ereğli ilçesinde ve yol güzergahında kendilerine gözcülük ve keşif yapan 25 ND 778 plakalı araç ve sürücüsü Cuma Ş.(51) suç aletleri ile yakalayarak gözaltına aldı.

Hayvan hırsızlığı şüphelisi 2 şahıs ile gözcülük ve keşif yapan 1 şahıs suç aletleri ile Ereğli Zengen Jandarma Karakoluna getirilerek Adliyeye sevk edildi. Adliyedeki sorgulamalarının ardından tutuklanan şahıslar Ereğli Kapalı cezaevine teslim edildiler.

Çalınan hayvanlarını teslim alan Tayyar T. isimli vatandaşın mutluluğu gözlerindeki gülümsemelere yansırken, Ereğli Zengen Jandarma Karakolu ve JASAT ekiplerinden, Allah razı olsun diyerek ekiplere teşekkür etti.

eregli-hayvan-hirsizligi.jpg

Duvarı Yıkarak Hayvanları Buradan Götürdüler

konya-eregli-hayvan-hirsizligi.jpg

konya-hayvan-hirsizligi.jpg

hayvan-hirsizligi.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.