1. HABERLER

  2. Kaçak Sigara Ve Uyuşturucuya Geçit Yok

Kaçak Sigara Ve Uyuşturucuya Geçit Yok

Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri kaçak sigara ve uyuşturucu madde ile mücadele çalışmaları kapsamında zehir tacirlerine göz açtırmıyor.Ereğli...

A+A-

Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri kaçak sigara ve uyuşturucu madde ile mücadele çalışmaları kapsamında zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

Ereğli Emniyet müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Ekipleri kaçak sigara ve uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında başarılı çalışmalarına devam ediyor. Ereğli’ye kaçak sigara girişi yapılacağı ihbarını değerlendiren ekipler şüphe üzerine durdurdukları bir araçta yaptıkları aramada 6 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Olayda 34 yaşındaki M.K gözaltına alındı.

Uyuşturucu madde ile de mücadele eden Ereğli Polisi, şüphe üzerine durdurduğu bir genç üzerinde yaptığı arama da bir miktar kubar esrar maddesi ele geçirerek gencin maddeyi D.A isimli bir şahıstan aldığını öğrendi. Alınan arama kararı ile uyuşturucu tacirinin Türbe Mahallesinde ki ikametine baskın yapan Polis evde yaptığı aramada satışa hazır 15 fişek kubar esrar maddesi ele geçirdi. Şahıs ise gözaltına alındı.

Olaylarla ilgili soruşturmalar sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.