1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. KADERİ BAĞIMSIZLIK, KAVLİ BEKASI, İSTİKLALİNE AŞIK, İSTİKBALİNE SEVDALI BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN İDARESİ:CUMHURİYET
KADERİ BAĞIMSIZLIK, KAVLİ BEKASI, İSTİKLALİNE AŞIK, İSTİKBALİNE SEVDALI BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN İDARESİ:CUMHURİYET

KADERİ BAĞIMSIZLIK, KAVLİ BEKASI, İSTİKLALİNE AŞIK, İSTİKBALİNE SEVDALI BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN İDARESİ:CUMHURİYET

Şanlı tarihimizden aldığımız güç ile Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın haklı sevinci, büyük gururu ve kıvancı içerisindeyiz.

A+A-

Büyük Türk Milleti tarihin her döneminde, her fıkrasında ve her sayfasında bitti denildiğinde küllerinden doğan, tarihi yeniden yazan şerefli milletin adıdır.

29 Ekim, 19 Mayısta ilk adım, İnönü’de yenilen makûs tarih, Kocatepe’den verilen emir, 28 Ekim’de Ankara’dan verilen müjdedir.

Cumhuriyet, milli irademizin mükemmel eseri, hükmün ve hakimiyet’in koşulsuz, şartsız milletimize aidiyetidir.

Türk milleti tarihin hiçbir evresinde, bağımsızlığa olan inancını kaybetmemiş, kimsenin manda ve himayesi altına girmeyeceğini şerh düşmüş, ateşle girdiği imtihandan, zaferle çıkabilmek için ateşin karşısına dikilmiş, aklından kesinlikle dönmeyi ve geri durmayı geçirmemiştir.

Günümüzde de, küresel güçlerin gölgesi ve himayesinde olanların, bu gerçeği hiçbir zaman akıllarından çıkarmaması önemlidir.

Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Bilge Liderimiz, kutup yıldızımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin bizlere çeyrek asırdan daha önceki öğretisi 2023 Lider Ülke Türkiye Ülküsüyle geleceğe her zaman vazgeçilmez yeminimiz, bağımsızlık onurumuz, geçmişten aldığımız değerlerle bizlere bu vatanı emanet eden aziz ecdadımızın bize gösterdiği yolda geleceğe yürüdük Cumhuriyetin mesut, muvaffak olması için kutlu yürüyüşümüz devam edecektr.

Bu düşüncelerle, aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; muazzam mücadelelerle fikri hür, irfanı hür ve vicdanı hür nesillerin yetişmesini temin eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk üzere, bütün kurucu kahramanları ve vatan uğruna gözlerini kırpmadan kendilerini feda eden şehitlerimizi hayranlıkla anıyor, hepsine Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.