1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. KADIN GİRİŞİMCİLERE TAM DESTEK
KADIN GİRİŞİMCİLERE TAM DESTEK

KADIN GİRİŞİMCİLERE TAM DESTEK

EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN KADIN GİRİŞİMCİLERE TAM DESTEK

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından Türkiye - Avrupa Birliği Şehir Eşleştirme Hibe Programı Gençler için daha fazla istihdam projesi kapsamında “Kadınların kendini güvende hissetmelerini sağlamak ve sahip oldukları özgüveni geliştirmelerine katkıda bulunmak amacıyla güven ve özgüvenle ilgili bilgilendirme” konulu seminer gerçekleştiriliyor.

            Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, 15.10.2019 Salı günü saat 14.00’te Eğitim Uzmanı Rahim Aladağ’ın sunumuyla gerçekleştirilecek seminere tüm kadın hemşehrilerini davet etti.

“KADINLARIMIZ GÜVENDE OLDUKLARINI HİSSETMELİ”

Ereğli Belediyesi tarafından Türkiye - Avrupa Birliği Şehir Eşleştirme Hibe Programı Gençler için daha fazla istihdam projesi kapsamında “Kadınların kendini güvende hissetmelerini sağlamak ve sahip oldukları özgüveni geliştirmelerine katkıda bulunmak amacıyla güven ve özgüvenle ilgili bilgilendirme” konulu seminer gerçekleştiriliyor. Seminerle ilgili görüşlerini dile getiren Başkan Oprukçu: “Güven ve özgüven kavramları her ferdin kendini iyi hissetmesi, mutlu olması bunlarla birlikte çevresine, vatanına, milletine faydalı olması açısından olmazsa olmazdır. Bu açıdan özellikle kadınlarımızın toplum içerisinde kendilerini güvende hissetmesi ve özgüvenlerinin yüksek olması çok önemlidir. Kadınlarımızın üretime katılarak ülkemizin, şehrimizin gelişimine katkı sunmalarına önem veriyor, bu doğrultuda çalışmalar yapmaya gayret gösteriyoruz. Türkiye - Avrupa Birliği Şehir Eşleştirme Hibe Programı Gençler için daha fazla istihdam projesi kapsamında düzenlediğimiz güven ve özgüvenle ilgili bilgilendirme semineri düzenliyoruz. Düzenleyeceğimiz bu önemli seminere tüm kadın hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

“HUZURU İNŞA ETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

            Oprukçu, Ereğli’mizde huzuru inşa etmek gibi bir mecburiyetin yanında mahkumiyetimiz var. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana belirttiğimiz gibi huzur şehri Ereğli’yi hemşerilerimizin de desteğiyle inşa edeceğiz inşallah. Böylece kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz günün her zaman dilimle güvende olduğunu hissedecekler. Daha huzurlu, daha mutlu bir Ereğli’nin her anlamda atılıma geçeceğine ve gelişimini hızla sürdüreceğine inanıyorum. Bunu sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapacak, bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz ifadeleriyle sözlerine son verdi.

11.10.2019-eregli-belediyesi’nden-kadin-girisimcilere-tam-destek-1.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.