1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kadir Düzen: Reis’i Başkan Yaptık
Kadir Düzen: Reis’i Başkan Yaptık

Kadir Düzen: Reis’i Başkan Yaptık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısı Ereğli'de havai fişeklerle kutlandı.

A+A-

Kadir Düzen: Reis’i Başkan Yaptık!

Ak Parti binası önünde  bir araya gelen AK Partili kalabalık Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başarısını kutladı. 

Kutlamalara Genç, yaşlı, çocuk her kesimden vatandaş katıldı.Sevinç çığlıklarını birbirine karıştığı kutlamalarda renkli görüntüler oluştu.Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde  toplanan vatandaşlar, havai fişeklerle, davul zurnalarla, halaylarla oyunlarla sevinç gösterilerinde bulundu.36063857_10156430399958664_1147261283171565568_n-002.jpg

Ardından Ak Parti İlçe Başkanı A. Kadir Düzen,Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ak Parti İlçe Başkanlığı önünde balkon konuşması yaparak vatandaşlara seslendi.Sevinç gösterilerine eşlik etti.

Cumhur İttifakının zaferini balkon konuşmasıyla taçlandıran Ereğli AK Parti İlçe Başkanı Kadir Düzen; “Reis’i Başkan yaptık ve bu zafer sizindir” dedi.

Türkiye’nin 1. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olmuştur” diyen Başkan Kadir Düzen; “Ey dava arkadaşlarım, ey kardeşlerim, bugün elde edilen büyük başarı sizlerin eseridir ve bugünden sonra Türkiye daha çok büyüyen ve daha çok gelişen bir ülke olacaktır. Artık torunlarımıza anlatacağımız muhteşem bir hatıramız var, anımız var” dedi.

Düzen; “Bu başarının hayırlı olmasını diliyor, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Başkan Düzen’in konuşmasının ardından düzenlene konvoyla şehir turu atıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.