1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kadir Düzen’den 30 Ağustos Mesajı
Kadir Düzen’den 30 Ağustos Mesajı

Kadir Düzen’den 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Kadir Düzen, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile yayımladığı mesajında; “Bugün Türk milletinin gücünü dünyaya gösterdiği gündür” dedi.

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Kadir Düzen, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile yayımladığı mesajında; “Bugün Türk milletinin gücünü dünyaya gösterdiği gündür” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Ereğli İlçe Başkanı Kadir Düzen, “Aziz Türk milletinin bütün dünyaya gücünü gösterdiği 30 Ağustos Zaferini ilk günkü heyecanı ve sevinci ile kutluyoruz” ifadesini kullandığı mesajında; “Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve ordumuzun tüm mensuplarını rahmetle ve şükranla yad ediyor; şehitlerimize ve gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum'' dedi.

Başkan Kadir Düzen, mesajında;

“Türk milletinin tüm imkansızlıklara rağmen milli mücadelesini kazanarak bağımsızlığına sahip çıktığı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zaferi, tarih sayfasındaki yerini, inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık mücadelesi olarak almıştır.

Aziz milletimiz, kahraman Türk ordusuyla tek bir yürek halinde verdiği bu zorlu mücadele sonucunda elde ettiği barış ve huzur ortamını koruyarak, çağdaş uygarlık yolunda yürümeye devam edecektir.

Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyor, bu kutlu günü bizlere armağan eden Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve ordumuzun tüm mensuplarını rahmetle ve şükranla yad ediyor; şehitlerimize ve gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum'' ifadelerini kullandı.

40441529_10156141823078025_7096098469135253504_n.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.