1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kadir Düzen'den Berat Kandili Mesajı
Kadir Düzen'den  Berat Kandili Mesajı

Kadir Düzen'den Berat Kandili Mesajı

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı A.Kadir Düzen Berat kandili mesajı yayımladı.AK Parti Ereğli İlçe Başkanı A. Kadir Düzen, Berat Kandili münasebeti ile yayımladığı mesajında; “Bu maneviyatı yüksek günlerde herkesin af ve mağfiretini diliyorum” dedi.

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı A.Kadir Düzen Berat kandili mesajı yayımladı.
AK Parti Ereğli İlçe Başkanı A. Kadir Düzen, Berat Kandili münasebeti ile yayımladığı mesajında; “Bu maneviyatı yüksek günlerde herkesin af ve mağfiretini diliyorum” dedi.
Başkan Kadir Düzen;
“Mübarek Ramazan ayının müjdesi Berat Kandilinin, şehrimize, hemşerilerimize ve tüm Alemi İslam’a hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
Mukaddes gecelerden biri olan Berat kandiline bir kere daha kavuşmuş bulunuyoruz. Af ve bağışlanma gecesi olan bu mübarek geceyi idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşarken bu mübarek gecenin manevi duyguları içerisinde birbirimize sevgi ve hoşgörü ile yaklaşarak dargınlık ve kırgınlıklara son vermeli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Ereğlili hemşerilerimizin, ülkemizin ve tüm Müslüman Âlemi’nin Berat Kandilini tebrik ediyor; ‘huzur, rahmet ve bereket’te buluşmayı Yüce Allah’tan (C.C) niyaz ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.