1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kahramanmaraş'a şehit ateşi düştü
Kahramanmaraş'a şehit ateşi düştü

Kahramanmaraş'a şehit ateşi düştü

Van'ın Başkale ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce yola tuzaklanan EYP'nin infilak etmesi sonucu Ulaştırma Sözleşmeli Er Samet Bektaş, şehit oldu.

A+A-

Bekar olan Şehit Samet Bektaş’ın acı haberi, Kazandere Mahallesi’nde yaşayan ailesine yetkililer tarafından verildi. Baba Cuma Ali Bektaş ile anne Sultan Bektaş, acı haberle gözyaşlarına boğulurken, eve ve evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

Şehit Samet Bektaş, yarın Ulu Camii’nde öğle namazına müteakip düzenlenecek olan törenin ardından Kazandere Mahallesi’nde toprağa verilecek.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Van'ın Başkale ilçesinde, 4 Kasım 2023 tarihinde, ikmal faaliyeti ile görevlendirilen askeri aracın geçişi esnasında, bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin patlaması sonucu, kahraman silah arkadaşımız Ulaştırma Sözleşmeli Er Samet Bektaş ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

BAKAN GÜLER'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yayımladığı başsağlığı mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız, 4 Kasım 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerini kullandı.

65466f4f50acca58ec772f89.webp654658c7470a9b33d8d4cb91.webp

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.