1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kapalı Pazar Faaliyete Geçiyor
Kapalı Pazar Faaliyete Geçiyor

Kapalı Pazar Faaliyete Geçiyor

Ereğli Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Pazar bu hafta faaliyete geçiyor. İçerisinde bulundurduğu Mescid, WC, Bebek Emzirme Odası, Zabıta Denetim Noktası, Asansör, Otopark vs. ile birçok ihtiyaca cevap veren Kapalı Pazar 11.02.2018 Pazar günü kapıl

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Pazar bu hafta faaliyete geçiyor. İçerisinde bulundurduğu Mescid, WC, Bebek Emzirme Odası, Zabıta Denetim Noktası, Asansör, Otopark vs. ile birçok ihtiyaca cevap veren Kapalı Pazar 11.02.2018 Pazar günü kapılarını Ereğlili vatandaşlara açıyor.

kapali-pazar-1.jpeg

Pazarcı esnafları Kapalı Pazarı Ereğli’ye kazandırdığı için Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür ettiler.

        Şehrimize kalıcı eserler bırakmaya devam ediyoruz diyen Başkan Özgüven: “Yaklaşık 4 Milyon Türk Lirasına mal olan ve Şehrimizin önemli ihtiyacını karşılayacak olan Kapalı Pazar bu hafta faaliyete geçiyor. Kapalı Pazarımızın faaliyete geçmesiyle birlikte Gülbahçe Pazarı olarak bilinen pazarımız bundan böyle Kapalı Pazarımızda olacak. Tamamen Belediyemiz öz bütçesiyle yaptırılan Kapalı Pazarımızın geç faaliyete geçmesin sebebi pazarcı esnafımızın aralarındaki uzun süren değerlendirmelerden dolayıdır. Mutabakatın sağlanmasıyla çekilen kura ile pazarcılarımızın yerlerini belirledik. Her zaman kalıcı ve köklü yatırımları yapmaya özen gösteriyoruz. Geçici çözümler yerine kalıcı hizmetlerle Ereğli’mizin gelişmesini sağlamak için yoğun çaba harcıyoruz. Bu kapsamda Şehrimize kazandırdığımız Kapalı Pazarımız hayırlı uğurlu olsun. Bu süreçte bize destek veren ve hoşgörü gösteren hemşehrilerimize ve bu nazik davranışlarından dolayı Pazarcı Esnafımıza teşekkür ederim” dedi.

kapali-pazar-2.jpegkapali-pazar-3.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.