1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kapalı Pazarda Sona Doğru
Kapalı Pazarda Sona Doğru

Kapalı Pazarda Sona Doğru

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Haziran ayında temeli atılan Kapalı Pazar alanı inşaatında incelemelerde bulundu. 

A+A-

24 Haziran 2016’da temeli atılan Kapalı Pazar inşaatının hızlı bir şekilde yükseldiğini kaydeden Belediye Başkanı Özkan Özgüven Kapalı Pazarın 2017 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Şehrin sorunlarını yerinde ‘tespit, yerinde çözüm’ sloganıyla çözme gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Özgüven, 30 Mart öncesi Kapalı Pazar sorununun başta pazarcı esnafı olmak üzere vatandaşların en büyük talebi olarak karşılarına çıktığını belirtti ve bu sorunu 2017 yılı itibariyle çözüme kavuşturmuş olacaklarını sözlerine ekledi.

İnşaatı devam eden kapalı Pazar alanında yetkililerden bilgi alan Özgüven, yaklaşık 9 bin m2 alan üzerine inşa edilen kapalı pazarın bölgede örnek teşkil edecek bir konfora sahip olacağını kaydederek, “Vatandaşlarımız kış döneminde soğuktan, yaz döneminde ise sıcaktan korunarak alışverişlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirecek. Ereğli Kapalı Pazar Alanı’nın Ereğli halkına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum’ şeklinde konuştu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.