1. HABERLER

  2. KAR =BUZ =TİPİ

KAR =BUZ =TİPİ

Ereğli ve Bölgemizde Kar ve Yoğun Tipi Yaşamı EtkiliyorTüm yurdu etkisine alan kar yağışı ve olumsuz hava şartları ilçemiz Ereğlide de yoğun bir şekilde...

A+A-

Ereğli ve Bölgemizde Kar ve Yoğun Tipi Yaşamı Etkiliyor

Tüm yurdu etkisine alan kar yağışı ve olumsuz hava şartları ilçemiz Ereğlide de yoğun bir şekilde etkisini göstermeye devam ederken yaşamı etiliyor.

Sabah saatlerinde soğukla birlikte kendisini hissettiren kar yağışı daha sonraki saatlerde ise tipi şeklinde görülmeye başladı.

Kenar kesimlerde, çevre ilçelerde Tipi şeklinde fırtınayla birlikte etkili olan kar yağışı, araçların yolda görüş mesafesinin zaman zaman sıfır’a düşmesi kazaların yaşanmasına ve ulaşımın engellenmesine neden oldu.

Polis ekipleri yola çıkan vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarılar yaptı birçok aracın yola çıkması engellendi. Çevre ilçelerde ve yollarda hissedilen tipi akşam saatlerinde kentte kendini göstermeye başladı yayaların yolda yürümesini güçleştirdi.Kar yağışı ve aşırı soğuk nedeniyle Konya Valilik kararı ile Konya ‘nın bütün ilçelerinde okullar 08 OCAK 2015 Perşembe günü de tatil edildi.

Kar yağışının etkili olduğu saatlerde dışarıda olanlar şemsiye ve kapüşonlarıyla korunmaya çalıştı. Kent genelinde soğuk ve olumsuz bir hava hakim oldu.

Karayolu araç trafiğinezaman zaman kapanırken trafik ekipleri ise ulaşımı kontrollü olarak verirken, sürücülerin can ve mal güvenliği açısından zorunlu olmadıkça karayouna çıkmamaları konusunda uyardı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.