1. HABERLER

  2. KONYA

  3. KARA’dan Beyşehir Covid Atıklarının Arıtılması hakkında Bakana Soru
KARA’dan Beyşehir Covid Atıklarının Arıtılması hakkında Bakana Soru

KARA’dan Beyşehir Covid Atıklarının Arıtılması hakkında Bakana Soru

Dünya üzerindeki resmi veriler, ülkelerin sosyolojik ve ekonomik yapıları, sağlık tesisleri, sağlık çalışanları sayıları gibi bir çok alanın önemini ortaya sermektedir. Alınan aktif tedbirlerin yanı sıra uzun dönemde planlanması gereken pasif tedbirlerind

A+A-

Corona virüsle mücadele kapsamında alınması gereken pasif tedbirlerhakkında bakanlığa soru soran MHP Konya Milletvekili Esin Kara, “Corona virüs nedeniyle dünya üzerinde yaşanan pandemi insanlık tarihi açısından dönüm noktalarından birini oluşturmaktadır. Dünya üzerindeki resmi veriler, ülkelerin sosyolojik ve ekonomik yapıları, sağlık tesisleri, sağlık çalışanları sayıları gibi bir çok alanın önemini ortaya sermektedir. Alınan aktif tedbirlerin yanı sıra uzun dönemde planlanması gereken pasif tedbirlerinde dikkate alınarak hareket edilmesi ülkemizin geleceği açısından oldukça önemlidir. Corona virüs öldürücü belirgin etkilerin yanı sıra gizli tehlikeleri de beraberinde getirmektedir” dedi.
HASTANE ALTYAPI SİSTEMLERİNE DEZENFEKSİYON UYGULANIYOR MU?
Kara Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca’yaşu soruları sordu; hastane, acil klinik, araştırma merkezi ve laboratuvar gibi hizmet veren merkezlerin kanalizasyon altyapı sistemlerine arıtma ve dezenfeksiyon işlemi uygulanmakta mıdır?
Binaların ve şehir kanalizasyon sisteminin dezenfeksiyon işlemine tabi tutulması için yerel yönetimlerle iş birliği uygulanmakta mıdır?
Yerel yönetimlere bakanlığınız tarafından kapalı alanların iklimlendirilmesi gibi dolaylı bulaşıcı yöntemleri hakkında bilgilendirme çalışması yapılmakta mıdır? Bu çalışma başlıkları pandemi mücadele uygulamalarınız kapsamında bulunmakta mıdır?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.