1. HABERLER

  2. KARAMAN

  3. Karaman'da fabrikada Kafası makinaya sıkışan işçinin kalbi durdu...
Karaman'da fabrikada Kafası makinaya sıkışan işçinin kalbi durdu...

Karaman'da fabrikada Kafası makinaya sıkışan işçinin kalbi durdu...

Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir bisküvi fabrikasında çalışan M.K. kafasını makinaya sıkıştırarak ağır yaralandı.

A+A-

Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir bisküvi fabrikasında çalışan M.K. kafasını makinaya sıkıştırarak ağır yaralandı. M.K., tedavisi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı
Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir bisküvi fabrikasında çalışan M.K. kafasını makinaya sıkıştırarak ağır yaralandı. M.K., tedavisi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada duran kalbi yeniden çalıştırılan M.K., yaşam savaşı veriyor. 
Olay bugün sabah saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir bisküvi fabrikasında meydana geldi. 
Alınan bilgiye göre, fabrikada işçi olarak çalışan M.K., kafasını makinaya sıkıştırdı. Kafası makinaya sıkışan M.K.'nın çığlıkları üzerine çalışma arkadaşları yardımına koşarak makinayı durdurdu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin çalışması sonrasında talihsiz işçinin kafası sıkıştığı yerden kurtarılarak Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan M.K.'nın duran kalbi doktorların çabaları sonucu yeniden çalıştırıldı. 
Olay yeri inceleme ekipleri fabrika içerisinde yaptığı detaylı incelemenin ardından, olay ile ilgili inceleme başlatıldı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.