1. HABERLER

  2. KARDEŞ OKULLARIN AŞURE GÜNÜ

KARDEŞ OKULLARIN AŞURE GÜNÜ

Ereğli Lokman Hekim mesleki ve Teknik Anadolu lisesi eski adıyla sağlık meslek lisesi ile kardeş okul olarak seçtikleri Beyköy ilkokulu ortaklaşa çalışma...

A+A-

Ereğli Lokman Hekim mesleki ve Teknik Anadolu lisesi eski adıyla sağlık meslek lisesi ile kardeş okul olarak seçtikleri Beyköy ilkokulu ortaklaşa çalışma ile Muharrem ayı nedeniyle program düzenlediler.

Programda katılımcı protokol üyelerine önce yemek ardından ise aşure ikram edildi.

Lisede okuyan Somali’li bir öğrencinin okuduğu kuran-ı kerim tilaveti ile başlayan programda, ilk konuşmayı okul müdürü Hikmet Sevgi yaptı. Muharrem ayında bir çok önemli olay gerçekleştirmiştir bu ayın 9.10 ve 11. Gününde ise biz Müslümanlar için oruç tutmak büyük bir sevaptır diyen Hikmet Sevgi katılan protokol üyelerine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise yaptığı açıklamasında,siz gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum biz göreve başlarken halkımıza Ereğli’yi hep birlikte yöneteceğiz demiştik eğer Ereğli için Belediyemizden yapılması gereken bir hizmet varsa bunu bizlere ‘birlikteyönetelimeregli.com’ adresinden bildirebilirsiniz, ben zaman zaman da kendim bu siteye bakarak halkımızdan gelen sorunları görüyorum diye konuştu.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise, yaptığı açıklamasında, her iki okula da teşekkür ederek son günlerde hastane’de staj yapan öğrenci paralarına okul müdürü Hikmet Sevgi bey biraz katkı yaparsa öğrenciler adına beni çok mutlu etmiş olurla dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.