1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. KATLİAMDA ÖLEN GÖK, ORGANLARIYLA 3 KİŞİYE UMUT OLDU
KATLİAMDA ÖLEN GÖK, ORGANLARIYLA 3 KİŞİYE UMUT OLDU

KATLİAMDA ÖLEN GÖK, ORGANLARIYLA 3 KİŞİYE UMUT OLDU

Ereğli'de yaşanan katliamda ağır yaralanan ve Konya’da tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Müslüm Gök organlarıyla umut oldu.

A+A-

Ereğli'de yaşanan katliamda ağır yaralanan ve Konya’da tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Müslüm Gök organlarıyla umut oldu.

Yaşanan silahlı katliam yaşamını yitiren Müslüm Gök, apartmandaki hissesini müteahhitte vermediği için komşuları tarafından baskı gördüğünü öne sürerek toplantıyı basıp, 3'ü komşusu olmak üzere 4 kişiyi öldüren Cem Küççüktürk'ün, silahlı saldırısında ağır yaralanan komşusu Müslüm Gök'ün (52) beyin ölümü gerçekleşti. 

Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi'nde tedavi altına olan Müslüm Gök'ün, beyin ölümü gerçekleşmesi üzerine ailesi organlarının bağışlanması kararını aldı. Bunun üzerine Müslüm Gök, organların nakli için ameliyata alındı. Gök'ün karaciğerinin Antalya Medicalpark Hastanesi'nde, böbreklerinden birinin Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde, diğer böbreğinin ise Konya'da nakil bekleyen bir hastaya nakledileceği belirtildi.

Müslüm Gök'ün cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilecek. Saldırıda Gök'ün, babası İbrahim Gök de yaşamını yitirmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.