1. HABERLER

  2. Kavşak Çalışmaları Hız Kesmiyor

Kavşak Çalışmaları Hız Kesmiyor

Trafik Akışı Kontrolü Hale GetiriliyorEreğli Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler stadyum önünde başlattıkları kavşak çalışmalarını...

A+A-

Trafik Akışı Kontrolü Hale Getiriliyor

Ereğli Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler stadyum önünde başlattıkları kavşak çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Kapalıspor Salonu yanına yapılan Gençlik Merkezine ulaşım için daha önce yol açan Belediye Ekipleri ana yol güzergahında da kavşak çalışmalarının startını verdiler ve yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar.

Düzenledikleri kavşak çalışmaları ile trafik akışının daha kontrollü ve akıcı hale geldiğini, yeni kavşak çalışmasının da güzergahı önemli ölçüde rahatlatacağını açıklayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Cadde üzerindeki yenileme çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Hem stadyum, hem de kapalı spor salonu ve gençlik merkezine ulaşım daha rahat sağlanacak ve trafik akışı daha kontrollü bir şekle bürünecek” dedi.

Özgüven belli noktalarda bu tür çalışmaları yaparak hizmet kalitesini artıracaklarını belirterek, Ereğli’yi modern bir görüntüye kavuşturmanın yanında her geçen gün yoğunlaşan trafik akışının da kontrollü ve güvenli hele getirileceğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.