1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kavşaklarda Değişim ve Dönüşüm Devam Ediyor
Kavşaklarda Değişim ve Dönüşüm Devam Ediyor

Kavşaklarda Değişim ve Dönüşüm Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi şehir içi trafiğinin yoğun olduğu noktalarda bulunan kavşaklarda düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Üçgöz kavşağının ardından Derviş İzbudak Caddesi Halkapınar yolu üzerinde yer alan kavşakta düzenleme çalışması başlatan Ereğli Belediyesi bölgedeki trafiğin rahatlatılmasını sağlayacak.

 "VATANDAŞLARIN RAHAT, HUZUR VE GÜVENİ İÇİN"
  Vatandaşların da zaman zaman şikayet konusu ettikleri kavşakta başlatılan düzenleme çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasını hedeflediklerini kaydeden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, kavşaklarda yapılan düzenlemeler ile öncelikli amaçlarının trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkartarak, kent trafiğin rahatlatılmasını sağlamak olduğunu söyledi.

 İlçede araç sayısının her geçen gün arttığını ifade eden Özgüven, bu kapsamda trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek için gayret gösterdiklerini ayrıca kavşaklarda araçlar ve yayaların en kısa mesafede ve sürede geçmelerini sağlamak istediklerini belirtti.

img_7301-1.jpg

  "Ereğli Belediyesi olarak vatandaşlarımızın rahat, huzur ve güveni için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" diye konuşan Başkan Özgüven, "Halkapınar yolu güzergahı vatandaşlarımızın en çok şikayet ettikleri konuların başında geliyordu. Ekiplerimiz düzenleme çalışmalarına başladılar. İnşallah kısa sürede tamamlayarak şehrimize yakışır modern bir hale getireceğiz" dedi.

img_7342-1.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.