1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kayıp köpek ‘’FİONA’’nun sahibiyle buluşması duygulandırdı!
Kayıp köpek ‘’FİONA’’nun sahibiyle buluşması duygulandırdı!

Kayıp köpek ‘’FİONA’’nun sahibiyle buluşması duygulandırdı!

Geçtiğimiz hafta içerisinde 500 Evler Mahallesinde evinin önünde kaybolan sevimli köpek ‘’FİONA’’nunsevinci duygulandırdı.

A+A-

Geçtiğimiz hafta içerisinde 500 Evler Mahallesinde evinin önünde kaybolan sevimli köpek ‘’FİONA’’nunsevinci duygulandırdı.

Özlem Avcı adlı sosyal medya kullanıcısı, Çok değer verdiği sevdiği köpeği ‘’FİONA’’yu sosyal medya üzerinden aramaya başlamıştı. Basın aracılığıyla yaptığı çağrılar yerini buldu ve sevimli köpek ‘’FİONA’’ bulundu. Sahibinin kayıp köpeğine kavuşma anı ise izleyenleri duygulandırdı.

5---.jpg

Sosyal medya kullanıcısı Özlem Avcı, Kaybolan köpeği ‘’FİONA’’nun bulunması için sosyal medya, yazılı ve görsel medya üzerinden çağrıda bulunmuştu, "5 gündür kayıp olan ‘’FİONA’’ için çağrıda bulunan Avcı, Onunla sohbet ediyordum. Konuştuğum her şeyi kulaklarını kaldırarak dinliyordu, uysal, sevecen, beyaztiger denilen renkte ve dudak kenarında beni olduğunu, Bunların var olan belirleyici özellikleri olduğunu belirtmişti’’. Avcı, Kimdeyse getirsin diyerek çağrıda bulunmuştu.

Özlem Avcı çağrısında "Kaybolan ‘’FİONA’’ İsimli köpek veya bağladığınız bu köpek yanında ben olmadan yapamaz. Ağlar gece gündüz. Köpek deyip geçmeyin o bir evlat gibidir ve çok sadıktır. Kendisi benim için bir dosttur. Benim için birçok şeyden değerlidir diyen Avcı, Bu dostumu gören duyan herkese sesleniyorum." sözleriyle seslenmişti.

1-----.jpg

Sosyal medyadaki arayış meyvesini verdi ve Avcı’nın kayıp köpeği ‘’FİONA’’ bulundu. Avcı’nın ‘’FİONA’’ ile kavuşma anı da yine sosyal medya üzerinden paylaşıldı. İzleyenleri duygulandıran video ise ilgi çekti.

ONUN YÜREĞİ HAYVAN VE DOĞA SEVGİSİYLE DOLU, ÖRNEK MUHTAR!

500 Evler Muhtarı Orhan Demirel ise sevimli köpeğin gözü yaşlı sahibi, Özlem Avcıya verdiği destek ile gece gündüz demeden kayıp köpeğin aranmasında verdiği destek ile Avcı’ya bir Baba gibi her an yanında olarak gösterdiği dayanışmayla muhtarlığın lafla değil yaptığı özveriyle gösterdi. Demirel, doğaya verdiği önemle de bilinir ve tanınır geçtiğimiz yıl içerisinde göz tepesinde çıkan yangında yanan bir kaplumbağayı o şekilde görünce gözyaşlarını tutamamıştı.

Demirel, Mahalle sakini Avcının zor gününde bir dedektif gibi yanında olurken mutlu anında da mutluluğuna ortak oldu.

Görevini layıki ile yapan örnek muhtar Orhan Demirel gibi muhtarların Ereğli’miz de artması, Bizlerinde en büyük dileği ve temennisidir. Çünkü güvenlik güçlerimizin ve vatandaşlarımızın her zaman için yanında olan Demirel, Bir mahalle bekçisi, Görevli polis veya asker gibi devriye gezerek hizmet aşkı içerisinde bulunan muhtarımız Orhan Demirel, Bizden övgü ve takdiri fazlasıyla hak etmiştir.

O zaman bizde Sezar’ın hakkını Sezar’a veriyor ve Muhtarım yolun açık olsun diyerek. Kendisine sağlık ve mutluluk dolu yaşam diliyoruz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.