1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. KAYMAKAM ÇAKICI DENETLEMELERE KATILDI
KAYMAKAM ÇAKICI DENETLEMELERE KATILDI

KAYMAKAM ÇAKICI DENETLEMELERE KATILDI

Korona virüsle mücadele kapsamında yurt genelinde yapılan denetlemeler Ereğli'de de devam etti. Trafikte ve toplu oturulan mekanlarda yapılan denetlemelere Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı'da katıldı.

A+A-

Korona virüs ile mücadele kapsamında Ereğli Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçemizin muhtelif noktalarında trafik denetlemeleri devam ediyor. Bugün Yunus Emre Meydanı'nda toplu ulaşım araçlarına yönelik yapılan denetlemelere Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı ve Ereğli İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İlker Köksoy'da katıldı. İlk olarak 15 Temmuz Şehitler Parkı ve Yunus Emre parkında oturan vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Çakıcı, maske ve sosyal mesafeye uymaları konusunda vatandaşlara uyarılar da bulunarak onların istek ve sorunlarını dinledi. Daha sonra Yunus Emre meydanında Ereğli Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından toplu ulaşım araçlarında maske, sosyal mesafe ve dezenfektan kullanımına yönelik yapılan denetlemelere katılan Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı sonrasında çarşı merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak virüsle mücadele kapsamında vatandaşların kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Yapılan denetlemeler sırasında kameralarımıza açıklamalarda bulunan Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı "Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemiz Ereğli'de de tüm esnaf kollarında ve toplu ulaşım araçlarında sosyal mesafe, hijyen, alınması gereken tedbirler ve maske kullanımı konusunda denetimler yapıyoruz. Virüsle olan mücadele de maske, temizlik ve sosyal mesafe büyük önem taşıyor. Genel olarak vatandaşlarımızın kurallara uyduğunu görüyoruz. Tüm esnaflarımızı çalışma arkadaşlarımız ile birlikte gezerek denetimlerini yapıyoruz.Artık bunun bir devamlılık haline gelmesi gerekiyor. Yeni normal hayatımız bu şekilde olacak." diye konuştu. Pandemi ile mücadelede Ereğli'deki son durumu da değerlendiren Kaymakam Çakıcı " İlçemizde sayılar günlük olarak değişmekle birlikte Türkiye ortalamasında ilerliyor. Şu anda stabil bir durum var. Bu sayıları daha aşağı çekmeye çalışıyoruz. Tedbirlere uyulduğu orantıda hasta sayımızda inşallah azalacaktır." şeklinde konuştu.

dsc_8043-copy.jpg

dsc_8046-copy.jpg

dsc_8011-copy.jpg

dsc_8019-copy.jpg

dsc_8085-copy.jpg

dsc_8026-copy.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.