1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kaymakam Çakıcı’dan bayram ziyaretleri
Kaymakam Çakıcı’dan bayram ziyaretleri

Kaymakam Çakıcı’dan bayram ziyaretleri

Ereğli Kaymakam Edip Çakıcı, şehit aileleri, sağlıkçılar ve bayram mesaisinde görevli olan personelle bayramlaştı.

A+A-

Konya'nın Ereğli İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Ramazan Bayramı münasebetiyle İlçemiz şehit aileleri ile görev başında olan sağlık ve kolluk görevlileriyle bir araya gelen Çakıcı bayramlaştı.

Ereğli İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı, şehit ailelerini ikametlerinde bizzat ziyaret etti. Kaymakam Çakıcıya, Ereğli Şehit aileleri dernek başkanı Yılmaz Ertaştan’da eşlik etti.

Yapılan bayram ziyaretleri çerçevesinde, kent merkezinde yaşayan şehit aileleriyle buluşan Çakıcı,  gerçekleştirilen bu ziyaretler ise korona virüs salgını tedbirleri kapsamında yapıldı.

Kaymakam Çakıcı ve Ertaştan, şehit yakınlarının Ramazan Bayramını tebrik ederek, bir süre sohbet etti. hal hatırlarını ve ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu ve onlarla yakinen ilgilendiği görüldü.

Çakıcı, Bayram ziyaretlerine ilk olarak, İlçede görevli sağlık müdürlüğü filyasyon ekibi ile başladı. Daha sonra Afrin’de Zeytindalı Harekâtı’nda şehit düşen Uzman Çavuş Nurullah Seçen, Siirt'te şehit olan Uzman Çavuş Emre Dut ve Şırnak Beytüşşebap'ta şehit olan Jandarma Komando Şaban Ertaştan’ın ailelerini ziyaret etti.

Şehit aileleri ziyaretlerinin ardından ilçe polis merkezi amirliği ve jandarma komutanlığına ziyaretlerde bulunan Kaymakam Çakıcı son olarak İlçemiz şehitliğinde şehitlerimiz için dua ederek bayram ziyaretlerini tamamladı.

1-363.jpg1--010.jpg2-416.jpgbayramm_4.jpgbayramm_5.jpgbayramm_7.jpg3-362.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.