1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kaymakam Çakıcıdan Dursun'a hayırlı olsun ziyareti
Kaymakam Çakıcıdan Dursun'a hayırlı olsun ziyareti

Kaymakam Çakıcıdan Dursun'a hayırlı olsun ziyareti

Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun'u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

A+A-

Kaymakam Çakıcı, 12 Eylül 2020 günü yapılan kongrede AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Zübeyir Dursun'u makamında ziyaret etti.

Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcıyı Başkan Zübeyir Dursun ve yönetim kurulu üyelerinden Adem Şen ve Ersin Yalama birlikte karşıladı.

Kaymakam Edip Çakıcı ve Başkan Dursun'u ziyareti sırasında, Ereğli hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. İlçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarede bulunan Kaymakam Çakıcı ve Başkan Dursun, Ereğli hakkında da istişare yaparak görüş alış verişinde bulundular.

Kaymakam Çakıcı vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi ve sorunlarının çözümü noktasında devletin temsilcileri olarak her zaman hazır olduklarını söyledi.

Başkan Dursun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Artık çalışma ve hizmet zamanıdır. Başkanlığımızın Ülkemize, Ereğli'mize, partimize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Biz yerel siyasetçiler olarak tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte el birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizim tek amacımız var. O da halkımızın huzuru, mutluluğu ve güzel bir ilçede yaşamalarıdır dedi. Dursun, ben nazik ziyareti ve başarı temennisinden dolayı Kaymakamımız Edip Çakıcı'ya teşekkür ederim ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.