1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kaymakam Çakıcıdan Yılmaz'a hayırlı olsun ziyareti
Kaymakam Çakıcıdan Yılmaz'a hayırlı olsun ziyareti

Kaymakam Çakıcıdan Yılmaz'a hayırlı olsun ziyareti

Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

A+A-

Kaymakam Çakıcı, siyasi partilere ziyaretlerini sürdürdü. 23 Ağustos 2020 tarihinde yapılan kongrede MHP İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Musa Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcıyı Başkan Musa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri birlikte karşıladı.

Kaymakam Edip Çakıcı, Başkan Musa Yılmaz'ı ziyareti sırasında, Ereğli hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. İlçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde yapan Kaymakam Çakıcı ve Başkan Yılmaz,la görüş alış verişinde bulundular.

Kaymakam Çakıcı vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi ve sorunlarının çözümü noktasında devletin temsilcileri olarak her zaman hazır olduklarını görev için vatandaşa her zaman için kapılarının açık olduğunu söyledi.

Başkan Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkanlığımızın Ülkemize, Ereğli'mize, partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim dedi. Biz yerel siyasetçiler olarak tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte el birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizim tek amacımız var. O da halkımızın huzuru, mutluluğu ve güzel bir ilçede yaşamalarıdır dedi.

Başkan Yılmaz, İlçe Kaymakamımız Sayın Edip Çakıcı bey, Bize ve Yönetim Kurulumuza hayırlı olsun ve iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim dedi.

14-015.jpg

3af53d6b-9fb9-49a9-923d-98baeb4705d1.jpg

689fd16b-770b-431f-a20f-bad8017dc495.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.