1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kaymakam Çiftçi 23 Nisan kutlamalarını evlere taşıdı
Kaymakam Çiftçi 23 Nisan kutlamalarını evlere taşıdı

Kaymakam Çiftçi 23 Nisan kutlamalarını evlere taşıdı

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi kapı kapı dolaşıp çocukların bayramlarını kutladı. Ereğlili çocukların 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramını evlerinde kutlayarak onları sevindirdi.

A+A-

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi kapı kapı dolaşıp çocukların bayramlarını kutladı. Ereğlili çocukların 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramını evlerinde kutlayarak onları sevindirdi.

Konya'nın Ereğli Kaymakamı Çiftçi 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramında kutlamaları evlere taşıyarak çocuklara hediyeler dağıttı.

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç tarafından çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile jest yapıldı. Kaymakam Çiftçi, ''korona virüs'' nedeni ile evden çıkamayan çocuklar için bu anlamlı günde hediyelerini ayaklarına götürdü. Kaymakam Çiftçi tarafından hediyeler dağıtıldı. Çocuklarla birlikte şarkılar söyleyip şiirler okudu ve sohbet etti. Çocukların gözlerini gülümseten Kaymakam Çiftçi, onlar için önem arz eden bu günde çocuklara oyuncak, ve benzeri hediyelerle kapılarını tek tek çalarak bayramlarını kutladı.

Çiftçi, 23 Nisan'ın Adına yakışır şekilde kutlamalarına devam edeceklerini, gün boyu ziyaretleri sürdüreceklerini, geleceğin büyük adamlarıyla buluşacaklarını söyledi. Kaymakam Çiftçi, Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramını tebrik ediyor, Gazi meclisimizin kuruluşunun 100. yılında başta, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımızın birliği, dirliği ve beraberliği uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum , malumumuz''korona virüs'' tedbirleri ve 20 yaş altı vatandaşlarımızın sokağa çıkma kısıtlamaları kapsamında, çocuklarımızın yaşamlarını evlerinde devam ettiği bir dönemde 23 Nisan sevincinden mahrum kalmamaları açısından bu coşkuyu çocuklarımızın evlerine taşımaya karar verdiklerini ifade eden Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi. İlçemizde gün boyu devam edecek farklı noktalardaki etkinliklerle çocuklarımıza özel ve sürpriz hediyelerini paylaşarak bu coşkuyu çocuklarımızla beraber onlara yaşatacağız, 23 Nisan'ın adına şanına yakışır bir şekilde kutlayacağız ifadelerini kullandı.

Kaymakam Çiftçi, Devletin halkla buluşmasının en güzel örneğini gösterdiği bir birlikteliği evlere giderek minikleri ziyaret etmesi, çocuklarımıza 23 Nisan coşkusunu yaşatması ile  Velilerin teşekkürünü kazandı.

kaymakam-ciftci-23-nisan-kutlamalarini-evlere-tasidi.jpg

kaymakam-ciftci-23-nisan-kutlamalarini-evlere-tasidi-001.jpg

kaymakam-ciftci-23-nisan-kutlamalarini-evlere-tasidi-002.jpg

kaymakam-ciftci-23-nisan-kutlamalarini-evlere-tasidi-003.jpg

kaymakam-ciftci-23-nisan-kutlamalarini-evlere-tasidi-004.jpg

kaymakam-ciftci-23-nisan-kutlamalarini-evlere-tasidi-005.jpg

kaymakam-ciftci-23-nisan-kutlamalarini-evlere-tasidi-006.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.