1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kaymakam Çiftçi onları unutmadı
Kaymakam Çiftçi onları unutmadı

Kaymakam Çiftçi onları unutmadı

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Onları unutmadı.Kaymakam Çiftçi, Vatandaşları jandarmayı, Emniyeti ve personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

A+A-

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Onları unutmadı.Kaymakam Çiftçi, Vatandaşları jandarmayı, Emniyeti ve personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Ereğli Belediye Başkan Mehmet Arıcan, Ereğli Emniyet Müdürü Necdet Ercan, Ereğli Jandarma Bölük Komutanı Osman Koşar, AK Parti Yönetim Kurulu, CHP Yönetim Kurulu, MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İyi Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, Metro tv ve Yeni Ereğli Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Attila Atmaca, Ereğli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Murat Arıcan, Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü ile birlikte ziyaretlerde bulunan Kaymakam Çiftçi, İlk olarak Ereğli Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti, Daha sonra Ereğli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Ereğli Cezaevi Bölük Komutanlığı, Ereğli Polis Merkezi, son olarak ise Ereğli Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri, ziyaret edilerek burada bulunan görevli personel ve vatandaşlarımızla sohbet ettiler. Onlara moral ziyaretlerinde bulunularak yeni yıllarınıda kutlamayı unutmadılar.

Ereğli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan vatandaşlarımızla yeni yıl pastası kesilerek hediyeleri verildi. Yine Ereğli Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle yeni yıl pastası kesen, Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi ve Ereğli Belediye Başkanı Mehmet Arıcan ile birliktekiler, her zaman olduğu gibi devletin şefkatini ve yalnız olmadıklarını göstermek suretiyle onların gönüllerini kazandı.

Kaymakam Çiftçi, yaptığı açıklamada "2020 yılının sizlere, Ereğli halkına, ailenize ve tüm sevdiklerinize daha fazla mutluluk getirmesini diliyorum” diyerek yeni yılı kutladı.

eregli-sehit-aileleri-dernegi.JPG

eregli-rehabilitasyon-merkezi.JPG

eregli-rehabilitasyon-merkezi-ziyaret.JPG

eregli-rehabilitasyon-merkezi-muzik-ogretmeni.JPG

eregli-rehabilitasyon-merkezi-ziyaret-ogretmeni-saz-caldi.JPG

eregli-rehabilitasyon-merkezi-yeni-yil-ziyaretleri.JPG

07-001.jpg

08.jpg

09.jpg

10-037.jpg

eregli-ceza-evi-ziyareti.JPG

12-026.jpg

13-015.jpg

14-013.jpg

15-013.jpg

eregli-engelliler-dernegi-ziyaret.JPG

eregli-engelsiz-yarinlar-dernegi-ziyaret.JPG

eregli-engelsiz-yarinlar-dernegi-yilbasi-pasta-kesimi.JPG

eregli-engelsiz-yarinlar-dernegi-hayrettin-ciftci-ziyaret.JPG

20-002.jpghttps://www.youtube.com/watch?v=MhFVVpYBUIQ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.