1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kaymakam Çiftçiden önemli açıklama
Kaymakam Çiftçiden önemli açıklama

Kaymakam Çiftçiden önemli açıklama

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi yaptığı basın açıklamasında, İlçemiz Ereğli, Halkapınar ve Emirgazi ile birlikte 'COVİD-19' vakasının toplamının 30 kişi olduğunu söyledi.

A+A-

EREĞLİ'DE 'COVİD-19'DA SON DURUM!

Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi yaptığı basın açıklamasında, İlçemiz Ereğli, Halkapınar ve Emirgazi ile birlikte 'COVİD-19' vakasının toplamının 30 kişi olduğunu söyledi.

Kaymakam Çiftçi, açıklamasında, 'COVİD-19' vakalarında 18 kişinin ise Ereğli'de olduğunu söyleyen Çiftçi, yaptığı açıklamada, Emirgazi ve Halkapınar ilçelerinden gelen pozitif vakalarla birlikte bu sayının 30 kişiyi bulduğunu ifade etti.

Çitçi, Ereğli'de görülen bu pozitif vakalarının 18 kişisinin yarıdan fazlasının tedavi olmasıyla şifa bulan hastaların taburcu olarak evlerine döndüğünü söyledi. Çiftçi, diğer vatandaşlarımızın ise tedavilerinin sürdüğünü, ağır bir durumun söz konusu olmadığını, Ereğli'de çok şükür ölüm olayının olmadığı belirtti. Kaymakam Çiftçi açıklamasında bu kişilerin temas halinde olduğu ve bulaşma riski olan kişilerin ise hastanede gözlem altında olduğunu ve takiplerin sürdüğünü söyledi.

Kaymakam Çiftçi, Sokağa çıkma yasağının hemen ardından yaşanan yoğunluğa dikkat çekti. Çiftçi, Ereğli Caddelerinde özellikle banka, ptt, fırın ve alışveriş merkezi önlerinde yaşanan yoğunluğa değindi.

Çiftçi, vatandaşlara yaptığı çağrıda ise kesinlikle maske takmaları, sosyal mesafeye uymaları, birbiriyle yakın mesafede konuşmama, toplu yerlerde en az bir buçuk metre mesafesine uymaları konusunda ve zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları hususunda uyarıda bulundu.

Ülke genelinde olduğu gibi, Devletin aldığı önemli tedbirlerin yanı sıra, Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçinin de İlçemiz genelinde aldığı yerinde tedbir ve uygulamalar ile 'COVİD-19''la bu süreçte başarılı bir mücadelenin verildiği görüldü.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum