1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kaymakam Edip ÇAKICI'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
Kaymakam Edip ÇAKICI'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Kaymakam Edip ÇAKICI'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, her türlü yokluk ve imkansızlığa rağmen verilen ulusal bağımsızlık mücadelesinin sonunda kurulan Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü her zamankinden daha büyük bir coşkuyla kutlamaktayız.

A+A-

Saygıdeğer Ereğlililer; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, her türlü yokluk ve imkansızlığa rağmen verilen ulusal bağımsızlık mücadelesinin sonunda kurulan Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü her zamankinden daha büyük bir coşkuyla kutlamaktayız.

Tarih sahnesinden silinmek istenen bir millet, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde vermiş olduğu Kurtuluş Savaşı ile atalarının mirasına sahip çıkmış, Türk Milletinin ebedi vatanını düşman işgalinden kurtarmakla kalmamış, bu büyük zaferi Cumhuriyet ile taçlandırmıştır. Cumhuriyet Türk Milletinin karakterine en uygun yönetim biçimidir.

Geçmişte olduğu gibi bugün de, Büyük Türk Milleti olarak bağımsızlık, demokrasi ve kalkınma mücadelemizi sürdürmekteyiz. Cumhuriyetimizi durmaksızın çalışarak sürekli olarak güçlendirmek ve geliştirmek, demokrasi, ekonomi, milletimizin refahı başta olmak üzere her alanda Cumhuriyetimizi dünyanın sayılı ülkelerinden biri haline getirmek millet olarak en büyük görev, sorumluluk ve önceliğimizdir. Bu hedefe ulaşmak için başta birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek üzere hepimize düşen görev ve sorumluluklar bulunmaktadır. Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabe’de belirtmiş olduğu gibi “Muhtaç Olduğumuz Kudret, Damarlarımızdaki Asil Kanda Mevcuttur” 

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıl dönümünü kutluyor, saygı ve selamlarımı arz ediyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.