1. HABERLER

  2. Kaymakam Erden’den Uyarı!..

Kaymakam Erden’den Uyarı!..

Ereğli Kaymakam Şakir Erden Kurban Bayramında Vatandaşlarımıza ve Kurban satıcılarına uyarılarda bulundu.Şakir Erden yaptığı açıklamada sözlerinde...

A+A-

Ereğli Kaymakam Şakir Erden Kurban Bayramında Vatandaşlarımıza ve Kurban satıcılarına uyarılarda bulundu.

Şakir Erden yaptığı açıklamada sözlerinde şunları belirtti; Vatandaşlarımızın karayolunda gelirken ve giderken trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda kurallara uymasını ziyaretlerin üzüntüye dönmemesini belirtti.

İlçemizin belli yerinde kurban satış yerleri oluşturuldu.Amacımız orda vatandaşlarımızın güzel sağlıklı kurbanlara ulaşabilmesi,uyumlu bir alışveriş oluşturulması ve kesim alanlarımızda bunların kesilmesi,bu ibadetin yerine getirilmesi.Özellikle vatandaşlarımızı kötü niyetli insanların girişimleri olabileceği uyarısında bulunan Erden,onlara karşı dikkatli olsunlar dedi.

Özellikle kurbanlık satan vatandaşlarımızın kurbanlıklarını kötü niyetli kişilere kaptırmamaları konusunda da uyarıda bulundu.

Kurbanlıkların kesimi konusunda da uyarıda bulunan Erden bahçelerde ve kapalı alanlarda kesimlerin yapılmasına da değinen Erden , dışarıda sokak aralarında ve cadde üzerlerinde kesmemeleri noktasında, kötü ve olumsuz görüntü verilmemesine isteyerek uyarıda bulunan Kaymakam Erden Ereğli halkının duyarlı olduğuna değinerek Ereğli halkının bayramını kutlayarak sözlerine son verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.