1. HABERLER

  2. Kendileri Küçük Ama Gösterileri Büyük oldu

Kendileri Küçük Ama Gösterileri Büyük oldu

Ereğli’de ilk olan, ilkim Dans ve Sanat Akademisi Öğrencileri Parksite AVM’de yaptıkları görkemli gösteriyle Park siteyi salladı.Ereğli’de ilk olan...

A+A-

Ereğli’de ilk olan, ilkim Dans ve Sanat Akademisi Öğrencileri Parksite AVM’de yaptıkları görkemli gösteriyle Park siteyi salladı.

Ereğli’de ilk olan ve değişik sanat dallarında kurs veren İlkim Dans ve Sanat Akademisi,Buğün Parksite AVM’de görkemli bir gösteriyle izleyenleriyle buluştu. İlkim Dans ve Sanat Akademisi tarafından gerçekleştirilerilen halk oyunları, müzik ve bale gösterisiyle öğrenciler konuklardan tam not aldı.

İlkim Dans ve Sanat Akademisi kurs sahibi Sibel Özmen, gösteri ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Ereğli’de bir ilki gerçekleştirdik ve bale, halk oyunları, Latin dansları, piyano, keman, saz, bağlama, gitar, resim, ebru sanatı, step, aerobik ve plates alanlarında kurs vermeye devam ediyoruz. Ereğli’de bu kadar geniş çaplı kurs veren tek marka olmanın haklı gururunu yaşıyoruz diyen Özmen, İlkim Dans ve Sanat Akademisi olarak,Tüm Ereğli halkının bu görsel show’dan umarız’ki menmun kalmışlardır dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.