1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. KENDİNİ POLİS OLARAK TANITTI POLİSE SUÇÜSTÜ YAKALANDI
KENDİNİ POLİS OLARAK TANITTI POLİSE SUÇÜSTÜ YAKALANDI

KENDİNİ POLİS OLARAK TANITTI POLİSE SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Konya'nın Ereğli İlçesinde kendini polis olarak tanıtan ve FETÖ/PDY Terör Örgütüne üye olma suçundan soruşturma yapıldığını iddia eden dolandırıcı altınlarla polise suçüstü yakalandı.

A+A-

Ereğli İlçesinde 01.10.2020 günü saat:06:30 sıralarında 112 ihbar hattını arayan S.A.(69) isimli şahıs, ilçemiz Hamidiye Mahallesindeki adresinde telefonla arayarak kendini polis olarak tanıtan ve FETÖ/PDY Terör Örgütüne üye olma suçundan soruşturma yapıldığı üzerine 18 adet telefon hattının çıkartıldığı, bunu temizlemek için TC sinin son 4 hanesinin değiştirileceği ve varsa altınlarından parmak izi almak için incelenmesi gerektiği şeklinde konuştuğu bilgilerini vermesi üzerine, Asayiş Büro Amirliğimizce yapılan çalışmalarda; şüpheli İ.E. (23) isimli şahıs müştekiden ziynet eşyalarını aldığı anda suç üstü yakalanmış, 3 adet bilezik, 25 adet çeyrek altın, 2 adet yarım altın, 1 adet tam altın, 1 adet altın zincir muhafaza altına alınarak müştekiye teslim edilmiş ve şüpheli İ.E. (23) isimli şahıs günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınırken soruşturma sürüyor.

26fab12e-eb56-4691-a5fb-187cddef9c5f.jpg

POLİS UYARIYOR!

* “ Sizleri Telefonla Arayarak adınızın terör örgütlerine veya başka soruşturmalara karıştığını beyan ederek Kendilerini Polis, Asker veya Savcı Olarak Tanıtıp, Sizden Para, Altın İsteyen Şahıslara İnanmayın." *

* “Böyle bir durumda hemen 112 acil çağrı merkezini Arayın. “ *

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.