1. HABERLER

  2. Kılıçdaroğlu: Ereğli’ye Güveniyorum

Kılıçdaroğlu: Ereğli’ye Güveniyorum

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya Dedeman Otel’de, Konya bölgesi iş adamları ile birlikte bir araya geldi. İş dünyasının...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya Dedeman Otel’de, Konya bölgesi iş adamları ile birlikte bir araya geldi. İş dünyasının sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ile görüştü ve Ereğli’ye güvendiğini, Ereğli’nin il olması noktasındaki sözünün arkasında olduğunu kaydetti.

Ereğli’den de birçok iş adamı ve oda başkanının katıldığı toplantıda iş adamları ile birlikte yemek yiyen ve Konya bölgesindeki iş dünyası ve sorunları ile ilgili olarak bir konuşma yapan Kemal Kılıçdaroğlu, toplantı sonrası, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ile görüştü. Filorinalı ile görüşmesinde Ereğli’yi sevdiğini ve Ereğli’ye güvendiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, “Ereğli’ye verdiğim önemi defalarca ifade ettim. Bundan sonra da Ereğli benim için önemli bir kent olacak. Biz seçimlerde Ereğli’den müjdeli bir haber almak istiyoruz. Bu noktada da adayımız Köksal Filorinalı’ya ve Ereğli halkına güveniyoruz” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.