1. HABERLER

  2. SEYDİŞEHİR

  3. Kiraladığı evi kumarhaneye çevirdi; içerdekilere ceza yağdı
Kiraladığı evi kumarhaneye çevirdi; içerdekilere ceza yağdı

Kiraladığı evi kumarhaneye çevirdi; içerdekilere ceza yağdı

'Kardeşim oturacak' diyerek 250 liraya kiraladığı evi, kumarhaneye çevirdiği belirlenen A.E., 'kumar oynatmak ve oynanması için yer temin etmek' suçundan gözaltına alındı.

A+A-

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Evdeki 12 kişiye maske ve sosyal mesafe kuralını ihlalden 48 bin 600 lira, bunlardan kumar oynadığı belirlenen 8'ine ise ayrıca 8 bin 16 lira ceza uygulandı.Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri  A.E.'nin Seyitharun Mahallesi'nde kiraladığı evi, pandemiyi fırsat bilip kumarhaneye çevirdiği bilgisini aldı. Bunun üzerine dün eve operasyon düzenleyen polis, çok sayıda iskambil kağıdı ele geçirirken masalardaki bir miktar paraya da el koydu. Polis, kumar oynadığı belirlenen 8 kişiye Kabahatler Kanunu'na göre toplam 8 bin 16 lira, evdeki 12 kişiye maske ve sosyal mesafe kuralını ihlal suçundan 48 bin 600 lira olmak üzere toplam 56 bin 616 lira para cezası uyguladı.

'Kardeşim oturacak' diye evi 250 liraya kiraladığı öğrenilen  A.E. ise 'kumar oynatmak ve oynanması için yer temin etmek' suçundan gözaltına alındı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.