
Kırmızı Et Üretimi Arttı
TÜİK verilerine göre kırmızı et üretimi önceki yılın aynı dönemine göre arttış gösterdiToplam kırmızı et üretimi II.Çeyrek döneminde 261 871...
A+A-
TÜİK verilerine göre kırmızı et üretimi önceki yılın aynı dönemine göre arttış gösterdi
Toplam kırmızı et üretimi II.Çeyrek döneminde 261 871 ton olarak tahmin edildi
Toplam kırmızı et üretimi, bir önceki döneme göre %24,4, bir önceki yılın aynı dönemine göre %19,9 oranında arttı.
Sığır eti üretimi 229 549 ton olarak tahmin edildi
Sığır eti üretimi, bir önceki döneme göre %24,4, bir önceki yılın aynı dönemine göre %20,9 oranında arttı.
Koyun eti üretimi 24 653 ton olarak tahmin edildi
Koyun eti üretimi, bir önceki döneme göre %36,3, bir önceki yılın aynı dönemine göre %5,1 oranında arttı.
Kırmızı et üretim miktarı, 2014 – 2015
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.