1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Kısıtlamalara uymayan ve aranan şahısta uyuşturucu ele geçirildi
Kısıtlamalara uymayan ve aranan şahısta uyuşturucu ele geçirildi

Kısıtlamalara uymayan ve aranan şahısta uyuşturucu ele geçirildi

Ereğli'de Sokağa Çıkma Yasağının Bilançosu.

A+A-

Konya’nın Ereğli ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan ve uyuşturucu madde kullanma, bulundurma suçundan aranması olan 3 şahıs olmak üzere toplam 29 kişi kısıtlamalara uymayınca sokakta yakalandı. Gözaltına alınan kişilere sokağa çıkma kısıtlamasına uymadığı için de ceza kesildi.

Ereğli’de 04-07.12.2020 günleri arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili Ereğli İlçe Emniyet Müdürlü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kısıtlama ihlali yaptığı ettiği tespit edilen 3'ü aranan şahıs olmak üzere toplam 29 şahıs tespit edilirken, aranması olan şahısların üzerinde ise  11.26 Gr. kubar esrar ele geçirildi.

Yine Asayiş Büro Amirliği ekiplerince, Kumar oynama ve oynatmaya yönelik yer temini yapan şahıslara karşı yapılan çalışmalarda, İkamette kumar oynadığı tespit edilen 8 şahsa kumar oynama ve oynatmaktan işlem yapıldı.

Trafik Büro Amirliği Denetimlerinde 55 araç sorgulanırken, bunlardan 2 sürücüye ehliyetsiz araç kullanmak, 1 araca dur ihtarına uymamak, 2 sürücüye araç muayenesini yaptırmamak, 1 sürücüye de sigortasız araç kullanmak, ile ilgili gerekli adli ve idari işlem yapıldığı öğrenildi.

Ereğli polisinin Suç ve suçlularla etkin mücadelesi halkın huzur ve güveni adına aralıksız sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.